koja je najbolja knjiga u digitalne komunikacije?

u mom opnion, to je vrlo korisno ako u imati programsku systemview (sada nazvan systemvue) kada je u naučiti digitalne komunikacije. prut soft u. mogu dobiti dobro razumijevanje onoga udžbenik pričaju.

Proakis je najbolja knjiga za digitalne komunikacije, ali wozencraft nije bilo loše.

Zna li netko će Proakis objaviti najnovije izdanje uskoro?

Vi ste bog! Ja sam bio očajnički pokušava kupiti elektronsku verziju ove knjige, možda potrošiti dvostruko cijenu meki - Ja nikada ne bi mogao. Hvala vam toliko za dijeljenje ovo - ova knjiga će me provesti moje učenje u vrlo produktivan način. Htio bih zatražiti da svi molimo podijeliti neke od osnovnih kolegija knjige ako imate. Ako izdavači ne ostavlja nas bez izbora, ja dont misliti autori bi smetalo da nam dijeljenje ebooks s obzirom da smo kupili meki verziju iste. Svatko ima papoulis & DSP po proakis, Simon haykins, molimo podijeliti ovdje.

Literatura John G. Proakis i BP Lathi je najbolje za dobivanje znanja o digitalnim komunikacijama: D Srdačan pozdrav

Sklar i proakis su najbolje knjige u digitalnom komunikacije

ja preporučujem "digitalne komunikacije osnove i aplikacije", napisali Bernard Sklar

Mislim da je digitalni i analogni komunikacijski sustav BP LATHI i Simon HAKIN su vrlo dobre knjige.

Pročitao sam Rappaport knjigu, to je sjajno! To uključuje mnoge aspekte i to mi daje širok pogled o bežičnu komunikaciju. Neki su poglavlja zanimljiv i lako razumjeti. Helpfull.

h ** p :/ / eu.wiley.com / WileyCDA / WileyTitle/productCd-0471498378.html [/url] To je sasvim dobra.
Surykatki! , U nemaju ovu "Mobile Communication Systems" knjigu. Možete li molimo vas da ga stavi za mene na rapidshare oglasa podijeliti vezu? Hvala unaprijed Surykatki. mobistation

haykin, proakis su stvarno dobri. Ako zelis i jednostavan i iscrpan materijal onda bp lathi je također jako dobra.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back