koja je najbolja knjiga u digitalne komunikacije?

Uvod u digitalnu komunikaciju s Roger E. Ziemer (Autor), Roger W. Peterson

da, Proakis 'boks su bili dobri, ali ako želite početnici pristup koristiti Communications Electronics po Frenzel (vrlo korisno) ili elektroničke komunikacijske sustave po Kennedy

To ovisi o tome što razinu ste stajati na. Za početnike, Proakis i Salihi s 'komunikacijski sustav Engineering je dobro. Za višu razinu, Digital komunikacije Edward A. Lee, David G. Messerschmitt je odlična.

Neha, u. nemate Haykin knjigu. Možete li molimo vas da ga stavi za mene na rapidshare oglasa podijeliti vezu? Hvala vam unaprijed Neha.

Knjiga: Digitalni Commnunications Autor: Simon Haykin On je prilično poznati autor u komunikacijskom srodnih područja. Nadam se da pomaže. Pozdrav.

Također pročitajte PB Lathi je Moderna kopaju. I analogni comm. sys.

Bermard Sklar. Digitalni Komunikacije: Fundmentals i aplikacije. Rodger E Ziemer i Rodger L Peterson. Uvod u digitalne komunikacije. 2rd JG Proakis knjiga nije dobro za selfstudy

modren digitalni i analogni komunikacija BP LATHI najbolju knjigu

digitalne komunikacije .... Simona haykin 3rd Edition je lijepa ....

BPLathi knjige su najbolji plus ja sam koristio Skalr knjigu negdje nije učinkovit ako ne knw osnovni .. ali ja Preporučite početi s BPLathi analogni i digitalni communicaiton

john g proakis je najbolja knjiga [size = 2] [color = # 999999] Added nakon 15 minuta: [/color] [/size] digitalne komunikacije prema haykin

Našao sam ove knjige jako dobro! Proakis, John G. Digitalni Komunikacije Glover, Ian Digitalni komunikacije Das, J. Načela digitalne komunikacije Ziemer, Rodger E. Uvod u digitalne komunikacije [size = 2] [color = # 999999] Added nakon 2 minute: [/color] [ / size] Zaboravio sam jako dobra knjiga dva STRT s .. Dtopics r pojednostavljeno .. Haykin, Simon --- Digitalni komunikacije

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back