koja je najbolja knjiga u digitalne komunikacije?

To su najbolje knjige o digitalnoj komunikaciji jedan BP lathi 2 Simon Hakin 3 Proakis

hi ovo je redoslijed preferencija osjećam da nešto što bolje Haykin 3. izdanje -> Sklar -> Prokias

tako što koje je puno bolje u odnosu ............... proakis? Sklar? kauč? haykin? lathi? hwei str. HSU?

ja mislim najbolje za same početnike je knjiga za lathi, nego Sklar. a ako želite više indetail nego ići za haykin i proakis. dipu

proakis je najbolja knjiga za digitalne communication.but to je teško za početnike. u može slijediti i druge knjige poput Sklar, Simon haykin.

Pokušajte digitalne komunikacije (škola i knjižnica Uvez) po: Edward A. Lee, David G. Messerschmitt

za digitalni comm --- morden digitalnom & analogni komunikacijski sustav-bhagvandas lathi

Za mene, "Osnove telekomunikacija" by Freeman će biti dobar kandidat. Knjiga pruža dobar i lako razumjeti objašnjenje pojmova iza telekomunikacijskih sustava i tehnologija. BR

[Quote = amiran2001] proakis, haykin, Sklar, Lee, xiong, pursely, Simon [/quote] jedan je sufficent.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back