koja je najbolja knjiga u digitalne komunikacije?

Ako ur počevši od tada tamo je samo jedna knjiga vrijedna pozivajući se i taj Bernd Sklar.Digital communications.Later u. polako mogu prebaciti na Simona Haykin

Koja knjiga daje praktične primjere? većina knjiga su napisali profesori? Je li bilo knjiga koju je napisao osobu s iskustvom?

proakis knjiga na digitalne obrade signala je također vrlo dobar

Bok, ja naći ove vrlo dobar:-analogni i digitalni komunikaciju k.sam shanmugam-uvod u digitalne komunikacije putem ziemer & Peterson.

Mislim digitalni prijenos podataka EE379C udžbenik John Cioffi je prilično dobra.

Bok, Isprobajte ove knjige: Simon Haykins Proakis komunikacijskih sustava od strane Lathi načelima komunikacijskih sustava od strane Tauba i Schilling Ako želite nešto poput pitanje / odgovor seriji nego ići za Schaumm je serije Moje osoblje omiljeni su Haykins i Taub Schilling Hvala Šejh Sarfraz

Po mom mišljenju, ako u može pročitati neku jednadžbu, možda možete pročitati digitalnu komunikaciju projas, možete razumjeti teoriju ako ga učiti iz matematike

po mom mišljenju proakis je najbolje što se tiče numericals i teorija u pitanju

Pročitao sam dvije knjige BPlathi koje čine vjerujem hsi knjiga je najbolje za početnika, ja stvarno sviđa njegov stil.

kao i svi govore za proakis, ali ako u stvarno također željeli dobra knjiga deset u. Također možete vidjeti za Sanjay Sharma. njegova indijska Potpisuje ali IEEE studenti također vidi ovu knjigu. njegova vrlo dobra knjiga. forumi ptustudent ja isto uho a Ukazano katre wosebooks također dobar.

ako u imati neke od tih knjiga, mail mi molim! [E] tfkzm@163.com [/email] hvala puno:! D

za osnove mislim Elektronski komunikacijski sustavi po Wayne Tomasi je također pristojan.

to ovisi koliko ste naučili materijala. neke knjige vrlo matematički, neke vrlo praktične. dobra ideja imati oboje okolo, tako da ih možete usporediti. Također ne mnogi problemi i primjeri, dobili rješenje priručnike!

Našao sam Johna G Proakis knjiga vrlo korisna. To je dobro od cjeloživotnog gledišta previše.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back