koja je najbolja knjiga u digitalne komunikacije?

Moderna Digitalni i analogni komunikacijski sustavi koje Lathi i digitalne komunikacije prema Sklar su dobri uvodne knjige. Više adavanced knjiga Digitalni Komunikacija 3. ur. Lee, Messerschmitt i Barry

moj openion je komunikacijski sustavi po "Simon hykin" komunikacijskih sustava po "A.bruce Carlson" je knjiga Cauchy, ali ja se ne sjećam svoje ime u mom faksu mi koristimo haykin knjigu

Proakis je najbolji buk za dc, ali uključuje previše matematike. pa ako zelis znati samo pojmovi ići za haykins.

Digitalni Komunikacije sada pokrivaju vrlo velika područja interesa: modulacija, kanal kodiranje, kodiranje izvora, Synchroniztion, izravnanje, raznolikost Tehnike i veliki broj navesti aplikacije (GPS, DVB-T / S, X-DSL, optičkih mreža, .. .). Mislim, ako si zatražiti mišljenje o "najboljem knjizi" o ovoj temi, Vi prije moraju učiti osnove koji stoji iza svega "sceni". Predlažem da proučavaju DOBRO Haykin je "signal i sustavi", Papoulis '"vjerojatnost, slučajne varijable i stohastički proces" i uzeti pročitati velike natkrivene je "Elementi informacijske teorije". Konačno, mislim da je nemoguće reći "što je najbolja knjiga na ..." Mislim Haykin je "Komunikacijski sustavi" je velika knjiga, ali Proakis '"Digital Communications" je izvrsno! Međutim, smatram ove dvije knjige kako Enciklopedija ovoj temi i kako sve enciklopedije, rizik je zaboraviti deepenly (to je nemoguće prostorom i troškova pokriti svaku temu s istim točnosti) tractation na navedite argumente.

Simon haykin je najbolja knjiga za digitalne comm. Sam shanmugam je također dobar. Dee.

Digitalni Comm. po Sklar za početnike Digital Comm. po Proakis za unaprijed

Simon haykin je dobra itko može prenijeti svoja rješenja ..? digitalne komunikacije jednom ..

Moji osobni favoriti su Simon Haykin Schaum serija za analogni n digitalnom commn kauču Proakis n Salehi Proakis prvih dviju knjiga r sasvim dovoljno za veliki dio dodiplomskog stvari .. ja tkhink

Moderna Digitalni i analogni komunikacijski sustavi (Oxford serije u elektrotehnike i računalnog inženjerstva) po BP Lathi Digital Communication: Treće izdanje John R. Barry, Edward A. Lee, David G. i Messerschmittom Digital komunikacije John Proakis

Simon Haykin-a je vrlo dobra knjiga za početak sa. Digitalni Komunikacija Proakis ide u više detalja, a na višoj razini .. - Mat

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back