koja je najbolja knjiga u digitalne komunikacije?

Proakis je za napredne stvari .. Sklar za osnovne stvari ..

neki od njih (ako ne i sve) već su stavili ovdje na forumu. Traži i u. ćete ih naći ..

Ovdje je popis digitalnih komunikacijskih knjiga: Artech House - Digitalna modulacija Tehnike Artech House - Razumijevanje Digitalni PCS - TDMA Standardni John Wiley - Osnove digitalne televizije prijenosnog Prentice Hall - Digitalne komunikacije Wiley - Digitalni komunikacijski Prijemnici: D

Mislim Proakis knjiga je vrlo dobra. Pročitajte ga pažljivo.

Ako ste novi u digitalne komunikacije, suprotno mišljenju mnogih ljudi, Proakis nije dobra knjiga za početnike. Nemojte me krivo shvatiti. Proakis je izvrsna referenca knjiga i uvijek sjedi po mom stolu gdje sam se lako može doći. Ako ste novi u digitalne komunikacije, možda, Sklar je možda više prijateljski i autor piše tekst u tutorial mode. Međutim, mnogi su detaljne izvoda (namjerno) nedostaje u Skalar knjige. Digitalni komunikacija je prilično teško predmet proučiti. Mnogi ljudi troše godina i još uvijek ne ulazi na vrata. Ja bih preporučio sljedeće knjige i poglavlja, ako želite postati ozbiljan student. Proakis: Poglavlja o bandlimited komunikacije i izjednačenju, također poglavlje o komunikaciji preko feding kanala je vrlo dobra. Wozencraft i Jacobs: Poglavlja 4 i 5 worths cijena knjige. Van Tree: Detekcija i procjena, sv. 1 Verdu: višekorisnička detekcija Tse: Bežična komunikacija teorija, Stuber: dobra i praktična knjiga o mobilnim komunikacijama. Lin & Constello: kontrola pogrešaka kodiranje. Tu su i drugi dobri digitalne komunikacije knjige. Iznad popis je bitan.

Našao sam Johna G Proakis knjiga vrlo korisna. To je dobro od cjeloživotnog gledišta previše.

Mislim Haykin je stvarno dobar. Uvijek sam pročitao Haykin prvi, a zatim pročitati detalje u Sklar.

[Quote = FoxPro] John Wiley - Osnove digitalne televizije prijenosu [/quote] ovo je knjiga digitalne komunikacije!!!

nitko knjiga ... Priča nije rekao samo u jednom ... dodati još jednu na popis već udovoljio ... Barry, Lee i Messerschmitt ..... puno mudrosti u malom becareful s osnovnim (dodiplomskog) i srednjeg (grad) i istraživanje na razini knjige. Van stablo, Wozen & Jakov za ozbiljnu grad. u prijemnik teorije Tse, Verdu itd. su za istraživanja u MIMO i MU .... sve najbolje ... [Size = 2] [color = # 999999] Added nakon 1 minuta: [/color] [/size] nitko knjiga ... Priča nije rekao samo u jednom ... dodati još jednu na popis već udovoljio ... Barry, Lee i Messerschmitt ..... puno mudrosti u malom becareful s osnovnim (dodiplomskog) i srednjeg (grad) i istraživanje na razini knjige. Van stablo, Wozen & Jakov za ozbiljnu grad. u prijemnik teorije Tse, Verdu itd. su za istraživanja u MIMO i MU .... sve najbolje ...

Mislim da je bolje da studiraju prvi shanmugam kao osnovnim teorijama, a zatim otići na drugim knjigama za boljim knjigama.

Znanstvenik i inženjer Vodič za digitalnu obradu signala Steven W. Smith

Bok hadiorg: Digitalni Comm. Ne DSP. Ja sam pročitao: 1) Shanmugan i 2) Haykin. Shanmugan je jednostavan u idejama i dobra za početnike biti upoznati. i Haykin je više aplikacija orijentirana i izrazio ideje bez ikakvih dokaza i komplicirane rekli primjene D. Comm .. na ovaj način to je vrlo korisno. Živjeli

BP lathi vrhu početnik razini knjige. Stvar je što ne može se nalaziti na jednoj knjizi određenom polju kao što je napredovao kao digitalni communication.haykin je stvarno lijepo knjiga.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back