što je vruće teme u analogni dizajn istraživanja?

Mislim da i PLL RF će biti vruća pitanja nakon toga je došao male snage.

Mislim, to je RFID. coz to uvijek treba i zavisi najviše sječivo tech proccess.

Da se usredotočite na samo jednu domenu čini se da je stari modni pristup. Umjesto toga se usredotočite na presretanje između različitih domena razinama. Ako ste uzeti pogledati bežičnih senzorskih mreža imate za dizajn novih učinkovitih com protokole i posebne analogne sklopove. U međuvremenu postoje hardverske MAC implementacije, niske energije DSP, pametan RF arhitekture ... i tako dalje. Sve domene su interessting ali većinu rješenja prostora je između znanja domena. Tako se širok pristup da ispunite svoj interes.

Što znači ako ESD jastučići, i ono što je hte izazov u ovom tobic postati u području istraživanja? [Quote = sridhar540] Razumijevanje o OOR jastučića u visokonaponskim dizajna. [/Quote]

Mislim da je RFID / Wimax RF / power učinkovita krugovi. cchuang

male snage i visoke frekvencije su vruća tema i mislim da će ostati za dugo razdoblje

Tranzistor dizajn sa visokim dobitkom (niska odvod struje) i također bez značajnih odstupanja u dimenzijama tranzistora je uvijek još uvijek POTRAZI-TREASURE za analogne dizajnera ..

Također mislim ADC / DAC / PLL, jer svaka stvar se kreće, ali digitalni Worl ostaje analognog na tako visokih performansi sučelja komponent uvijek će biti potrebna. A ovo su ADC / DAC

[Quote = ddboy40] I ja mislim ADC / DAC / PLL, jer svaka stvar se kreće, ali digitalni Worl ostaje analognog na tako visokih performansi sučelja komponent uvijek će biti potrebna. A ovo su ADC / DAC [/quote] slažu

CMOS senzori zamjenjuju CCD-a u svim domenama je ovo zanimljivo područje za gledati.

svakih tradional ckts će sve biti istražena i dizajniran opet u nano period.There si tako puno challeage u njemu.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back