što je vruće teme u analogni dizajn istraživanja?

sada možda dc-dc, LDO regulator su vruća naš laboratorij i neka druga sveučilišta su svi na tom području.

Budući da uređaji su sada smanjen u veličini, sva polja koje su dovele u manjim Dimenzije smatraju vruće. Na primjer, u bežične tehnologije, to je velik pokušaj da se smanjuju snagu potrebnu za uređaj do najnižeg stupnja. Postoje i druga područja za primjer pretvorbe iz analognog u digitalni ili digiral na analogno. No, može biti više od svega navedenog, tu je novo polje koje djeluje na mješovitih signala sustava, odnosno odbora ili sustavima u kojima su analogni i digitalni integrirani. Mislim da je nova generacija budućih zajednice i sustava će se miješati.

Apsolutno krivo. Najtoplijeg Teme su svi od njih preko analognog dizajna automatizaciju i optimizaciju preko geometrijskog programiranja. To je vidio povećanje performansi oko 20 ~~~HEAD=dobj 30 posto protiv starih dizajna pomoću ove tehnike, a uz jeftinije cijene jer cijeli dizajn vrijeme pada od tjedna do sati. Imajte ide momci.

To je teško pitanje, mislim da je niska razina buke dizajn je zahtjevna Istraživanje temu

ADC, pipelined i delta-sigma i upravljanje potrošnjom energije od njih.

Dragi prijatelju mislim, Dizajn Niska napon, Low-power analogna blokova će biti u pažnji zbog razvoja prijenosne opreme i RFID je postala u mnogo interesa. Želimo vam sreću.

niski napon / duboko submicro AD / DA / PLL oni pate procesa granice, kao što su curenje ili modeliranje accurace

Ako analogni sklop može biti optimiziran za EDA alata, bit će zanimljivo.

Mislim da je izazov sada je multi-Giga freq aplikacija, kao što je ADC, seriallizers i Deseriallizers

I / O dizajn je najveći izazov ... na visoke frekvencije primjene ....

Površina učinkovit male snage je potrebno za bilo koji analogni dizajn ckts.

mismach učinak na analogni sklop je za duboko pod mikrona tehnologije Mislim da je dobra tema.

niskonaponske strujne krugove Mixed signal sustavi PLL, CDR, ADC) u nanotehnologiji brzih komunikacijskih sklopova

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back