UNIX na sustavu Windows stroj

EcraZ wrote:

Želim znati jednu stvar.
Koristeći virtualni stroj možemo pokrenuti operacijski sustav.
ali kako se jedan instalirati neki softver na sebi ili spremanje datoteka stvorena u simuliranom okruženju?
ljudi koji su radili na simuliranom okruženju ljubazno podijeliti svoja iskustva na tim.hvala

Vi svibanj koristiti bilo koji od različitih načina da se više OS-u na jednom sustavu.

1.Korištenjem VMware
Dobar izbor kao i VMware postoji i za Linux i Windows.
Možete izravno mogu pregledavati web-u VMware ako je vaš sustav spojen na internet koristeći Bridged / NAT umrežavanje.
Možete dijeliti datoteke s domaćinom OS koristite
a.udio savijač (potreba installtion VMware tools)
b.FTP poslužitelj trčanje na bilo domaćin gost (virtualne) OS.
c.AMY također možete koristiti svoje physcial vozač za gosta OS (nije preporučljivo)
Loša stvar je da bi to zahtijevalo puno sistemskih resursa za trčanje gost OS relativno glatko.Čak i tada brzinu aplikacija u gost OS je relativno spor.

2.Korištenje Cygwin
Ne kao generički rješenje kao VMware.Iako je lagano i brzo_Osnovna svrha Cygwin je biti u mogućnosti to trčanje xNIX aplikacija u Windows environement.

3.BootManager izbora amond više OS-u na boot-time
Najbolji ako se ne zahtijeva da koristite dva OS-u istovremeno.Jedan OS našto trčanje može normalno pristup pogoni i drugi OS.

4.
VirtualPC je samo još jedan alat kao što je VMware.

Recite mi koristimo 'BootManager' birati bilo jedno od sljedećeg OSes: WinXP i Linux.Kad smo se prijavite u Linuxu, da li vi mislite da možemo pristupiti datoteke stvorene u sustavu WinXP?Hvala.

Mislim da ako u iskoristiti pravi pc koji je dostupan na

www.danlod.com

ili www.download.com
zatim da je više preferira onda boot manager
zdravo

korištenje softvera vitual PC može trčanje na Windows.
ili možete koristiti veća ili x-win.

možete koristiti winlinux previše je lako instalirati na Windows ..

nicleo wrote:

Recite mi koristimo 'BootManager' birati bilo jedno od sljedećeg OSes: WinXP i Linux.
Kad smo se prijavite u Linuxu, da li vi mislite da možemo pristupiti datoteke stvorene u sustavu WinXP?
Hvala.

Možete koristiti veća ili x-pobijediti, a možete staviti datoteke na mrežu vozač i neka Windwos za pristup mreži vozač.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back