UNIX na sustavu Windows stroj

V

vijaytanjore

Guest
Hello friend

ja imati jedan sumnja
da li je moguće učitati u Windows Unix okruženju
bez Unix poslužitelja

da li imamo bilo utilitiy za rad u Windows okruženju Unix

vijay

Check out coLinux.Ja ga koristiti za pokretanje Debian Linux u prozoru pod Win2k.X aplikacije na radu (iako sporije) preko VNC.
http://www.colinux.org/

pokušati traži 'VMware', 'virtualni stroj' u Google pretraživanju ili nešto drugo

korištenje softvera vitual PC može trčanje na Windows.

Koristite Vmware možete instalirati unix u virtualnom okruženju.

Možete koristiti Cygwin ili UWIN iz ATT i je upravo to UNIX ZA WINDOWS, može ga se skinuti ovdje:
http://www.research.att.com/sw/tools/uwin/

virtualPC samo za Windows OS na X86 ..

vmware je bolji alat, koji sam ikada koristiti WinXP VMware (RH8)

i ne mogu naći hspice u vmware Linuxu oko 70% brzine
od domaćin Win32 hspice

Želim znati jednu stvar.Koristeći virtualni stroj možemo pokrenuti operacijski sustav.ali kako se jedan instalirati neki softver na sebi ili spremanje datoteka stvorena u simuliranom okruženju?ljudi koji su radili na simuliranom okruženju ljubazno podijeliti svoja iskustva na tim.

hvala

EcraZ wrote:

Želim znati jednu stvar.
Koristeći virtualni stroj možemo pokrenuti operacijski sustav.
ali kako se jedan instalirati neki softver na sebi ili spremanje datoteka stvorena u simuliranom okruženju?
ljudi koji su radili na simuliranom okruženju ljubazno podijeliti svoja iskustva na tim.hvala

EcraZ wrote:

Želim znati jednu stvar.
Koristeći virtualni stroj možemo pokrenuti operacijski sustav.
ali kako se jedan instalirati neki softver na sebi ili spremanje datoteka stvorena u simuliranom okruženju?
ljudi koji su radili na simuliranom okruženju ljubazno podijeliti svoja iskustva na tim.

VM je fina jela Solaris instalirati na pc ispod prozora.

Zdravo,

Mislim da to nije dobra ideja za pokretanje UNIX na sustavu Windows.Vi znate da Windows nije stabilan.I Unix, međutim, više stabilna platforma.Trčanje bit Windows Unix on izgubio najveća korist od Unixa.treebear

Možete uvesti koga u službu aplikacija u Unix VM zaštite okoliša.Datoteka koju ste stvorili u VM nije accessble to Windows izravno.Nisam siguran da li je moguće da acees datoteke preko sambe.Međutim, možete staviti datoteke na mrežu vozač i neka Windwos za pristup mreži vozač.

bok
ako u dont 'već znali da možete imati oba sustava instaliranog na ur PC-u, uz pomoć bootloader, stav i preporuka za vas ...

ipak možete koristiti Cygwin od RedHat, što natjecati se dovoljno brzo, i najbrži prozori dozvole, ali neke značajke žrtve, te općenito should't koristiti aplikacije vezane uz sigurnost

ima i linija to je još uvijek nova, a koji emulira VMware cijeli PC to funkcionira prilično dobro, ali troši resurse, naravno, a tu su i MINGW i MSYS GNU ali je malo zamorno za instalaciju, a mnogi koji dijelovi su uključeni u Cygwin
www.cygwin.com
www.mingw.org
http://freshmeat.net/projects/line/
www.vmware.com

Bok
ako želite koristiti Unixu sličan Os na računalu, a za korištenje Windows OS-u isto vrijeme onda možete instalirati "virtualni stroj" na prozore kao dečki predložene (kao vmware virtualni ili PC), ili možete "dual boot "oba Windows i Linux (ili Unix).

Neke Linux distribucije je bootable sposobnost, mislim da možete početak ur PC-s njima bez instaliranja OS (kao Knoppix i Damn Small Linux), trebate samo staviti CD-a na ur pogon i ponovo pokrenite stroj da se vaše računalo radi pomoću Linux OS.

Isto tako ono što je bolje je instalirati oba OSS (Windows i Linux) u vašem PC-u, svojim vrlo jednostavan za napraviti ovaj, pravedan ići i obaviti neke pretrage na Google da bi saznali više o tom pitanju

vrlina pc treba više memory.I mislim da trčanje zasebno.

Moj sistem ima 1GB memorije.Mislite li da je dovoljno pokrenuti MS Virtual PC?

Hvala.

<p> Zbog Windowsi defaultno, CoLinux može biti samo puni umrežene (ili mreža uopće) Ethernet, ako je aktivan na Windows (tj. spojen).Ako ne, ne možete vidjeti čak i svoj vlastiti sustav Windows Linux, niti Linux iz Windowsa. </ P>

<p> CoLinux ima ima praktičnu granicu od 82Mb RAM-a, zbog Windows grešaka.Osim toga, to je odličan proizvod za pokretanje Apache serverima poput (Ovan je prepreka ovdje ako je previše opterećenja). </ P>

<p> Quack </ p>Dodano nakon 2 minute:Upozorenje o Virtual PC.Beware!To je mikro ** mekan proizvod.Nije M * S borbi protiv Linuxa?Pa zašto u svijetu trebao je dopustiti to trčanje Linux na svojim OS sa svojim virtualni stroj, ako ne i pokazati, ako ne, dobro, što Linux je nestabilna, itd?

šarlatan

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back