U potrazi za softver koji pretvara MATLAB kod za VHDL

[Quote = Jayson] Gdje mogu kupiti 74FCT164245T? [/Quote] @ korištenje vnet, EVB ili drugih dobavljača u svijetu. [Quote = Jayson] Što je još važnije, gdje mogu kupiti pojedinačne količine Xilinx FPGA-a? - Jayson [/quote] najbolji način je da se njime od službenog distributera, nemojte ga kupiti na "sivom tržištu", ili iz nekih pod dilera. Bart

@ Vnet bavi samo tvrtkama s velikim džepovima, a ne će se baviti manje entiteta. Isto tako za ovlaštenog zastupnika. Ne znate što je EVB. - Jayson

Može generirani kodovi za Xilinx sustava generatora i Preradovića Dspbuilder se koristiti za ASIC dizajn?

[Quote = Corgan] Može generirani kodovi za Xilinx sustava generatora i @ ltera Dspbuilder se koristiti za ASIC dizajn? [/Quote] Xilinx sustav generator Xilinx korištenje Temeljni generatora koji stvara. Edif datoteke za Xilinx samo uređaja.

[Quote = Jayson] @ vnet bavi samo tvrtkama s velikim džepovima i neće nositi s manjim subjektima. [/Quote] Nema šanse, samo trebate pitati ih nekoliko puta. [Quote = Jayson] nema pojma što je EVB. [/Quote] Nažalost mislim EBV elektonik, to je subdealer za mijenjate brzine vnet Također možete pokušati na Fernell ili Burklin. Bart

Hi možete pretvoriti u Simulinku na bazi modela u VHDL, primjenom sustava generatora iz MathWorks što daje VHDL netlist ciljanih Xilinx FPGA za najboljeg tiče Sidar hi sve je tamo bilo koji softver koji pretvoriti MATLAB kod za VHDL? kako ga mogu dobiti? srdačan pozdrav baa110 [/quote]

Ups .... Mislim da sam tražio nešto za accelfpga da ja ne mogu tražiti ovdje? ASIC

Alati poput DSP graditelj iz @ ltera ili sustava generatora iz Xilinx se može koristiti za generiranje HDL kod izravno iz namjenskog Blockset. Oba oba alati nisu neka vrsta visoke razine sinteze alata, dok je sastavljač iz AccelChip obavlja na visokoj razini sintezu iz MATLAB koda.

Pozdrav prijatelji Ovdje bih željela pretvoriti moj MATLAB koda u mijenjate brzine ltera DSP graditelj. ja dont znati kako to pretvoriti MATLAB koda (m datoteka) na (Simulinku. MDL) datoteku Može bilo koji tijelo pomoć mene to pretvoriti moj MATLAB koda u Simulinku kod zahvaljuju unaprijed se tiče vijayakumar vijaytanjore @ yahoo.com

Tu je izvoz opcija s Toolbox da sam zaboravio svoje ime sada, možete ju pronaći u potrazi za google

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back