Subharmonic mikser

Puno hvala!Zanimljivo je i točnost geometrijskom mora biti mnogo veći da je za LTCC.Za SIP on svibanj biti dobar izbor.

RF-om

yes LTCC je svakako proces uzdržavani ali to se ne može usporediti s PCB kao što vam daje
3. dimenziju previše.To je modificirana verzija debela film.Postupak je mnogo jeftiniji od tankog filma i mnogo brže.

Primjena LTCC nije ograničeno na sklopove ima veliku primjenu u microfludics, WSN, MEMS ambalažu.
.

khouly Kako to misliš design
by kit.Imam neki dobar uvod i literatura će dijeliti uskoro.

Ovdje su dvije intro slika na LTCC pokriva nekoliko procesa i aplikacija
Žao nam je, ali morate prijaviti da biste vidjeli u ovom prilogu

Dragi mfarhan1,

Nažalost ja premašuju moj download limit i ne mogu donwload vaše datoteke.Mogao te molimo vas pošaljite ih meni kroz sati?Hvala vam unaprijed na pomoći.

jako dobra Mfarhan1

JA međuvrijeme design by kit je biblioteka koje je ljevaonica, koje sadrže neke komponente modela spreman za korištenje

khouly

@ Khould
U pravu ste, ali to sigurno pomaže ja dont imati bilo koji dizajn kit dokle možete slobodno neko vrijeme u zamahu, možete pomoći vašem self osnovne komponente,
Nema fiksne topologije LTCC s bilo koje komponente, kao što može biti je napravio sprežnik s jednim slojem ili s najviše do 4 sloja to totalno ovisi o potrebama Vašeg pakiranja tako da nema mana nemaju knjižnicu.

možda.ali će helpt dobili biblioteka
čak i neke prijatelje moje oni tamo stvaraju vlastitu biblioteku po modelu Napredna skladatelj u zamah za generiranje modela parametrizirana

khouly

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back