Subharmonic mikser

M

mfarhan1

Guest
Dragi svi
Želim simuliraju idealno (ili stvarne) subharmonic mikser u oglasima.Nt sam mogao naći bilo koji model za subharmonic u mikser REKLAME REKLAME knjižnica i toolbar da ja mogu koristiti.
Hardversku komponentu sam se XLD-X3 subharmonic mikser iz sinergije.

Može li jedan vodič mene kako mogu simulirati subharmonic mikser?JA dont ištanje to je dizajn.

Hvala, Vaša pomoć je stvarno poštovati

Svibanj biti Sinergija vam može dati model ili S-parameter file?

hmmm ne bih mogao naći bilo koji parametar S datoteku na web stranicama sinergiju.Sada mislim mjerni parametar S po sebi i stavlja ih u oglasima.

bilo koji prijedlog za alternativu?
hvala

Mislim da to možete učiniti.Postoji svibanj biti nekoliko problema.First of all S-parametri definirani za određene impedancija i sva tri portovi moraju biti prekinuto s tom istom impedancija.To se često nije slučaj mijeąalice, štoviše mikser često imaju različite impedancija tijekom jednog perioda LO signala.Vi svibanj pokušati iskoristiti VNA i izmjeri S-parametara, ali što će zapravo VNA mjeru je teško reći.Sljedeći problem svibanj biti različite odnos između ulaznih i izlaznih signala usporediti s normalnim mikserima.Trebate provjeriti što zahtijeva određenu VNA za mikser mjerenjima.Postoje neke aplikacije bilješke o Agilent web site o mjerenjima mikser sa VNA.Ako nećete naći ih javite mi i ja svibanj provjeriti moju biblioteku.

ne znam, ako je u inculded S PAM u mikser REKLAME će poduzeti akciju miješanje u obzir ili ne.

možete to učiniti pomoću Frekv multipier i mikser.Ovo će biti sustav bloka.

khouly

subhamonic miješanje je nestranačka linearni proces.Sumnjam S parametri će zaplijeniti izvedbe

provjerite dokument imam privitku
To je vrlo jednostavan sustav modela u oglase koje ste izradili od frekvencija umnožitelja i mikser subharmonic jedan mikser

Želja ovo pomaže u

khouly
Žao nam je, ali morate prijaviti da biste vidjeli u ovom prilogu

Za toonafishy,

Da, korištenje S-parametara za mjerenje i analizira mikser nije jednostavan zadatak.Ali, to je moguće.Svibanj ne biti u svakom slučaju, ali barem za neke od njih.Po putu, ja bojala da neki od članova EDAboard će se boriti za ovu mišljenje, ali ovo je istina da je moguće linearno mikser.Mislim da je mikser od linearno (od RF gledišta) elemenata.Ja izmislio takve krugove, izgrađen im testirani i koriste mnogo_Oni su obavili odličan, ali siguran sam mnogi sveučilišni profesori će mi odmah zagristi.Ljepota ove mijeąalice je da oni pružaju vrlo visoku kvalitetu miješanje i za neke od njih ne LO prakticcno protok struje kroz mikser.Ti krugovi svibanj se smatrati kao neku vrstu subharmonic kada AKO nije jednaka n * RF /-m * LO i oni svibanj biti dobro opisano sa standardnim S3P datoteke.Zato barem za nekim slučajevima moguće je koristiti S-parametara datoteka za mikser analizira.

RF-om

obaviti u srednji po linearnoj mikser mixer je zasnovan na vrijeme varijanta linearne element.kao buntovna FET mikser i tako dalje.Da je to moguće, čak i sam dizajnirana i testirana jedan.

ako ste mislili da u drugi krug molimo dati link za to ili dati papir.

hvala
Khouly

U pravu ste: takav mikser je jedan od primjera za mikser izgrađen sa linearni element.Ali u tom slučaju impedancija je promjenjiva i obično mi svibanj uzeti u obzir kao geometrijski znači od min i max vrijednosti.Barem za buku izračune.U prethodnom post Mislim drugom sklopove.Nema veze i radova jer nisam objavljivati rezultate s obzirom na posebnu namjenu tih zbivanja.Ona je i dalje zatvoren za neko vrijeme.Zanimljivo je da su danas praktički odmah spominje barem jedan primjer takve sklopove.Davno sam proveo oko dvije godine dok nisam našao matematički dokazati da je moguće linearno miješalo u jednu od vrlo rijetke i stare knjige koji je objavljivati 1964.

Ja sam radio s mikserima puno posla za vrijeme svoga gospodara, što je vrlo brzo završite.moja glavna referenca je Steve Maas rada.

khouly

Oh, I know Steve i njegove knjige.On je jedan od najboljih autora o mikserima i buke.Sretno sa svojim gospodarima!

zahvaljujući RF-om

yeah Steve Maas je super autora.Studirao je i njegova knjiga o mikrovalni sklopovi nelinearne je nevjerojatna.

khouly

Da, on je lijepo pričati previše i on je definitivno zna sve ove teme dobro.

Prije svega
Zahvaljujući svima vama za vaš stručni savjet.is really helpfull and very interesting way of simulating Subharmonic mixer.

Datoteka Uploaded by khouly
je zaista korisna i vrlo zanimljiv način simulacijom Subharmonic mikser.

and RF-OM
that S paramter is not that stright as they are for filters etc, I dont want to put myself in that trouble of calculating S parameters. RF-OM
i did look on agilent application notes they are really helpful when measuring mixers.

Slažem se s toonafishy
i RF-om
S paramter da nije stright kao da su oni za filtere i sl., ja dont ištanje staviti sebi u toj nevolji obračuna S parametara. RF-om
sam pogled na primjenu agilent bilješke su stvarno korisne kada mjerenje mikserima.
Jako iznenađujuće da znam o mikser s linearnim elementima.Stev maas napisao je odlična knjiga o mikserima i nelinearni elementi i pročitati ih.Ja radim na mikserima s
prof ID Robertson i će tražiti vašu pomoć daljnjim

Na putu je bilo koja od vas radi na LTCC!
Cheers all.

Ja sam pokušava pronaći informacije o tome, i kako dizajn mikrovalni sklopovi koriste LTCC.ali je LTCC dizajn je uvijek tako u procesu ovisne trebate imati dizajn kit fot ga

ako u imati bilo koji resorses o tome molim vas podijelite

Khouly

Dug kao JA znati LTCC je smisla na frekvencijama višim od 10 GHz.Ispod 10 GHz to je preskupo i svibanj pružaju preniska prinosa.To je vrlo stara tehnika, no iznenađujuće je gotovo ne mijenja, jer tako mnogo godina.JA smatrati LTCC za nekoliko puta i uvijek regularna PCB pobijedila.

Što mislite o filmu tehnologija, vidjela sam mnoge FEMs RF i PAM-a su napravljeni pomoću tankog filma

Također je ova tehnologija koristi u RF SIP

khouly

Nisam se još koriste ovu tehnologiju.Možete li molim recite nešto o tome i dati neki link (a) da biste pronašli informacije?

check this
http://www.imec.be/wwwinter/mediacenter/en/SR2006/681438.html
http://eesof.tm.agilent.com/pdf/rf_sip_module_design_verification.pdf
http://www.thin-film.com/web/TFT.nsf/ View / A4FB30ADCDB0C7F8862573F6007E6160 / $ FILE / tft_custom_electrical_filter_designs.pdf

khouly

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back