Smartcard Komunikacija

o svim softver i fond na izvoru žaba i svi poslovi s veĘ operacijskog sustava kartice, ali želim 2 napraviti novi operativni sustav i novi routeen kako mogu to učiniti

[Quote = amrismail] o svim softver i fond na izvoru žaba i svi poslovi s veĘ operacijskog sustava kartice, ali želim 2 napraviti novi operativni sustav i novi routeen kako mogu to učiniti [/quote] Za to će vam trebati da biste započeli s ispočetka .... dizajn kako ga želite raditi i zatim napisati kod kako bi ga raditi. komercijalne smartcard OS-a su gotovo uvijek pisani u C i / ili montaže i oni imaju tendenciju da se prilično komplicirano. To je rekao, projektiranje cijelu SmartCard OS je jednostavno ili komplicirano kao što je potrebno da bude, to sve ovisi o tome ima što trebate. tu će biti opći iznos znanja u programiranju što je potrebno za napraviti projekt poput ovog, u osnovi isti kao i ti bi trebao pisati kod za 2 mikrokontrolera te ih razgovarati susrela. Ako možete to učiniti onda bi trebao imati problema ...

da taj mu pic programer i Phoenix / pametni miš programer za programiranje zlatnu hostiju.

ja sam sagradio čitač / pisač u nastavku,
24_1184086245_thumb.jpg
netko mogao podijeliti kod sa mnom? ja stvarno nemam pojma o cijenama prijenosa podataka između PIC i zlata nevjerojatno kartice potražite u ovom shematski,
41_1184087208.jpg
Se bilo tko imati ideju o komunikaciji između PIC i zlato oblanda karticu (koju zastupa pic16F84)? hvala na pomoći

mm, neka mi objasni gdje sam na ... ja ću izgraditi čitač kartica zlatni pic i pisac koristeći PIC16F877. to znači da je zlato vafla kartica ne povezuje na PC ja znam o konfiguraciji zlata napolitanki, koja je poput slici
17_1184254785.jpg
tu je VCC , mclr, rb7 (serijsko programiranje sat), rb7 (serijski programski podaci), a tlo. ako ja napisati silicijskih ploča zlatnu karticu od PC-u, i koristiti Phoenix / smarthouse programer (osigurač je objavljena prije). Mogu napisati zlatnu karticu silicijskih ploča u bih napisati kao uobičajenu PIC. to znači da ja mogu napisati u asemblerski jezik, zar ne? (Molimo odgovor ..), a zatim, želim PIC16F877 čitati i pisati zlatnu silicijskih ploča kartice. Pogledajte konfiguracije pin zlata nevjerojatno karticu, postoji samo rb6 (sclk), rb7 (SDA), VCC, GND, a mclr. ako ste TX i RX pin, ja mogu komunicirati putem USART. ali ne postoje. Mislim, i komunicirati sa zlatnom nevjerojatno kartice pomoću rb6 i rb7 zatik. ovdje, ja ne znam kako. Trebam pomoć oko koda ili bilo teorije. (Nadam se da broj :)) 1. o kodu koji sam pisati zlato nevjerojatno karticu iz računala 2. o kod koji pišem ti moj PIC16F877 (koji se koriste za čitanje pisati zlato kartice) bilo koji ideja? Nadam se da razumijete o y'all objasnio sam gore. (Ispričavam se, moj engleski je loš)

[Quote = zmanultra] žao .... ovdje je važan dokument koji sadrži vaš želite .... Nadam se da ta volja će pomoći .... ja bi pokazali vam je ovaj prije uprava i obrana čovjeka. : Wink: [/quote] Bok, Koju vrstu pomoći trebate? sreća

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back