Mar 3, 2001 #22 A abb652 Guest U prilogu su eeprom i GALL slika, to radi! The eeprom datoteka u binarnom formatu, a ne Intel heksadecimalna. GALL je datoteka u JEDEC formatu. Popravi to nije lako, ali možete skinuti neke korisne alate za testiranje smc34c60 iz SMSC mjestu.www.smsc.com pozdravi PD: Budite sigurni da je u 8bit eeprom mod Žao nam je, ali morate prijaviti da biste vidjeli u ovom prilogu
U prilogu su eeprom i GALL slika, to radi! The eeprom datoteka u binarnom formatu, a ne Intel heksadecimalna. GALL je datoteka u JEDEC formatu. Popravi to nije lako, ali možete skinuti neke korisne alate za testiranje smc34c60 iz SMSC mjestu.www.smsc.com pozdravi PD: Budite sigurni da je u 8bit eeprom mod Žao nam je, ali morate prijaviti da biste vidjeli u ovom prilogu
Mar 3, 2001 #24 B blaine Guest Bok svima, Ja sam novi u ovom forumu. Imam SD XDS510PP zajednica koja ne reagira na SDConfig, JA dobiti: "Invalid Port Configuration". SD Tech support kaže hardver je umro? Scoped sam na nekoliko igle, i PP kontroleru se čini da se ulazni kad sam pokrenuti SDConfig. U EEPROM nikada dobiva ulazni bilo koji, čak i kada je re-booting. I'm guesing da nije dobra? Nijedna od GAL inpute pritega ikad. U PP kontrolerom traje malo toplo, da je razumno? Pa, sam skinuti par datoteka GAL / EEPROM-a, a ja planiramo pronaći PP kontroler diag softvera (www.smsc.com)Bilo koji sugestija bi bilo poštovati. Hvala
Bok svima, Ja sam novi u ovom forumu. Imam SD XDS510PP zajednica koja ne reagira na SDConfig, JA dobiti: "Invalid Port Configuration". SD Tech support kaže hardver je umro? Scoped sam na nekoliko igle, i PP kontroleru se čini da se ulazni kad sam pokrenuti SDConfig. U EEPROM nikada dobiva ulazni bilo koji, čak i kada je re-booting. I'm guesing da nije dobra? Nijedna od GAL inpute pritega ikad. U PP kontrolerom traje malo toplo, da je razumno? Pa, sam skinuti par datoteka GAL / EEPROM-a, a ja planiramo pronaći PP kontroler diag softvera (www.smsc.com)Bilo koji sugestija bi bilo poštovati. Hvala