Razlika između CCNA i MCSE tečajeva

OSI slojevi: CCNA -> slojevi 1,2,3,4 (fizički) MCSE -> 5,6,7 (aplikacija)

Microsoft Certified Systems Engineer (MCSE) je osoba koja je certificirana od strane Microsofta za rad s mrežnim konceptima i operacijskim sustavima. CCNA je početak razine program koji ima za cilj potvrditi solidne temelje u Cisco mrežnih rješenja.

Ja sam učinio Cisco CCNA i iz mog iskustva ja bih preporučio ovu preko MCSE s obzirom na učenje na akademiji. Našao sam nakon kupnje MCSE knjige, da je lako samostalno naučiti MCSE kod kuće. Sve što trebate je srednji raspon PC za instalaciju Server 2003 i 2 klijent računala za korištenje. Možete saznati sve tehničke vještine za MCSE je samo eksperimentiranja na poslužitelju. Za prodaju Ciscove opreme na druge strane je skup, a ne stvarno izvediv za kućne korisnike, osim ADSL modem, te imati nijedan trebate provesti router koristeći OSPF, itd kod kuće kao Cisco oprema je oprema koja se koristi uglavnom na distribuciju / temeljne slojeva mreže. MCSE je bolji entry level kvalifikacija kao i većina mreža inženjering uloge zahtijevaju najmanje 3 godina iskustva. Nadam se ovo pomaže,

Bok svima, ja sam je tečaj pod nazivom "Diploma sustava i umrežavanja" koji se sastoji od rada u Microsoft okruženju i Linux. Sada sam na rubu događaj neki certifikat za dobivanje posla i ja sam zbunjena da li ide za CCNA ili MCSE. Svaki od njih ima svoju važnost, a ja ne razumijem što neki to izabrati. Ja sam također planira da uradi svoje highers u Australiji i tako da će biti od velike pomoći ako certifikat ću steći može dohvatiti mi je bilo dio vremena posla se odnosi na njega i na moje highers u umrežavanju. Svi mreža čarobnjaci ovdje plz pomoć mene vanjska strana napraviti: Cry: Hvala unaprijed, hari

Ako ste više zainteresirani za umrežavanje, samo ići za CCNA, a zatim pokušati dobiti ccnp. MCSE je samo znanje koje se bave s Microsoftom, to bi moglo biti dovoljna i to je beskorisno ako radite u nešto što je potrebno Linux ili nešto vezano uz umrežavanje.

Hvala u vrlo velik. Može u predlažemo mene dobar trening centar za Cisco certifikate u Chennai??

Assalam o ALAI kum svima. Ja sam Welcom svi sve sve što bcz na moje prve komentare na ovaj link. Ja sam također CCNA student i sam rado pročitao sve ur komentara za pomoć druge. CCNA je bolja za mrežnu Kralj-a MCSE je bolje za računala prvaka. ali je ona ovisi o ur napore. Allah NIGHEBAN.

MSCE je sustav Microsoft Certified Engineer i ona se temelji na LAN i u osnovi računalnog umrežavanja temelji. Gdje je kao CCNA (Cisco Certified Network Associate) je poznavanje preklopnici i usmjerivači i temelji se na WAN. Zapravo je, kako su različite. Stoga je komentar je trebali biste usporedili CCNA ili JNCIA Cisco Certified Network Associate i Juniper Networks Certified Internet suradnika. Bolje je CCNA i MCSE RHCE RedHat Certified Engineer i Microsoft Certified Engineer sustav. Bolje je RHCE

hi, gdje mogu vježbati CCNA praktički. [Size = 2] [color = # 999999] Added nakon 3 minute: [/color] [/size] ja bi željeli znati o smreke certifikate. ne bilo tko ima bilo kakve informacije. kao pre zahtjevi, tečajevi, njegova važnost u tržište rada

Želim se prijem ili MCSE ili CCNA koji je najbolji? odgovorite moraju hvala

Možda ovaj post izgleda kao da se malo kasno, ali bolje pisati nego suprotno! Cisco kao glavni davatelj uređaja (hardware) za umrežavanje i povezivanje u svijetu, napravio neke cources iz CCxA za početnike UO za CCxE za pravi stručnjaci. Cisco se fokusira na uređaje koji će donijeti povezivost youo, bilo u LAN ili WAN => switch, ruter, ... . Microsoft je poznat. MCSE i MCITP usredotočuje na Windows poslužiteljima i umrežavanje pomoću softwarea. Ovo dvoje su daleko drugačiji jedni s drugima, no treba i hardvera i softvera znanje biti pravi profesionalac u ovom poslu mreža inženjering, osobito u novim developping regijama kao što su Perzijskog zaljeva, Mideast i tako dalje. O moje osobne ideje, mislim hardver znanje je stvarno obavezno. Ali ako wan ići sa softverom bolje istraživanja kao Linux poslužitelji utemeljeni su vrlo dobri. Čak sam heared da Microsoft još uvijek čuva neke Linux poslužitelja temeljenih za svojim glavnim poslužiteljima. Da budem iskren ne volim Microsoft proizvode (posebno od kada je Bill Gates napustio tvrtku!).

će učiniti CCNA u Chennai i sve najbolje, koji će za ovaj tečaj i bit će recurit u dobrom organizacijom :)

Ja osobno radije CCNA na MCSE [COLOR = "Silver"] [SIZE = 1] ---------- Post added at 16:49 ---------- Prethodni post je bio na 16.: 48 ---------- [/SIZE] [/COLOR] to je samo ako želite da biste dobili u umrežavanja [COLOR = "Silver"] [SIZE = 1] ---------- Post added at 18:23 ---------- Prethodni post je bio na 17:49 ---------- [/SIZE] [/COLOR]
hi, gdje mogu vježbati CCNA praktički. [Size = 2] [color = # 999999] Added nakon 3 minute: [/color] [/size] ja bi željeli znati o smreke certifikate. ne bilo tko ima bilo kakve informacije. kao pre zahtjevi, tečajevi, njegova važnost u tržište rada
ste pokušali on-line resursi [COLOR = "Silver"] [SIZE = 1] ---------- Post added at 18:32 ---------- Prethodni post je bio na 18:23 ---------- [/SIZE] [/color] Da li itko ovdje zna svatko tko ima CCIE?

Za CCNA, vi ste certificirani CISCO hardverske opreme (da se bave WAN mreža), dok za MCSE, te su certificirani od strane Microsofta za rad s mrežnim konceptima i operacijskim sustavima (što se bave LAN mreža) CCNA bi trebao biti jači jer vam daje gornja ruka na praktičnim. Nadalje, nakon što ste dobili vaše CCSA, MCSE bi trebao biti povjetarac

Ako želite snažan i vješt administrator mreže, to je bolje slijediti CCNA, MCSE i neke Linux administracije previše.

Rekao bih CCNA ispita su teže jer zahtijeva više od samo knjiško .. usmjerivač Sims. i stvarna router iskustvo je ključ ... Mislim da je usmjerena prema MCSE uprave kao CCNA je prema primjeni, inženjering .. ------------------------------------------------

Microsoft je zapravo odustao od MCSE ispita za novim proizvodima i preselio se u novi način akreditacije. No, ima MCSE sebe u različitim verzijama sustava Windows, Također sam niz Cisco usmjerivač naravno. Velika razlika je mjesto gdje želite raditi. CCNA je više prilagođen za posao uloge s komunikacijski tvrtke, ja sam Cisco tečajeve kad smo gledali nakon našeg WAN, koji je sada u potpunosti uspio rješenje sada sam samo gledati nakon desetak Cisco usmjerivači s VPN pristup našoj mreži. Dovoljno je dodati Microsoft je prošao kroz loše vrijeme s reputauion od MCSE programom, (isto se dogodilo i drugima, ali ne u istoj mjeri), industrija je ignorirane. Bilo je zasićenost papira MCSE (ljudi koji su tek naučili stvari iz knjiga ili briandumps), umjesto iskusnih ljudi. Ja sam došao preko nekoliko pa čak i oni bore sa najviše osnove stvari. primjer je onaj koji ne zna kako promijeniti domene članstvo na radnu stanicu. Većina tvrtka također je gledati na iskustva i znanja, a ne samo slova nakon svog imena.

trebam dobar RHCE materials.i sam planira učiniti RHCE ispita.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back