Razlika između CCNA i MCSE tečajeva

A

Abu Ammora

Guest
[Size = 6] Koja je razlika kladiti. [Color = red] CCNA tečajevi [/color] i [color = blue] MCSE Kolegiji [/color], što je advange svakog za inženjera (mislim stekli vještine i expierience) Hvala, Ramadaan kareeem [/size]

Ako radite o umrežavanje računala, nema sumnje, CCNA je više prikladan za vas. Ako ste više rade na Microsoft proizvoda, zatim MCSE može vam pomoći. Mislim CCNA će vam dati više ruku na praktičnom.

ja bi se složio s leekk8, ali sve što smo mogli reći da neke tvrtke ne koriste Microsoftove proizvode, neki od njih idu na linux ili drugih sustava, to stvarno ovisi sada o tvrtki koju želite raditi na ili sustav koji zainteresirani sa ... tako ići s onim što vaše srce želi hehehe. : D

postoje mnoge pjesme u Mreža: 1-System Engineering: Jeli osigurati operativni sustav mrežne usluge poput web, dijeljenje datoteka, pisača, chat, video konferencije ........ kroz usluge kao što su web poslužitelj, DNS, DHCP, WINS i ....... 2 - Infrastruktura Mreža: Je li osigurati mrežnu infrastrukturu za protok podataka Preko svoje mreže preko routera, prekidači, protupožarnih zidova, IDS, ........... koji održavaju ili ograničiti povezanost između čvorova mreže pružiti platformu za operacijskih sustava temeljenih na mrežnim uslugama

CCNA certifikat čini se samo u CISCO equipmant (hardware oprema) npr.. kako konfigurirati usmjerivač koristiti bilo koji protokol usmjeravanja, ali će vas MCSE certifikat u mreži Microsoft paket (softver) npr.. kako uspostaviti mrežu, kako dati IP uređaja, Windows Server kako to postava prozora od drugih uređaja u mreži, ........... itd (sve software)

Ceaser je u pravu. Moje je mišljenje da vas prvo se ide za CCNA i onda pokušajte za MCSE. Možete ići za ove tečajeve istodobno s ur posao također. [Size = 2] [color = # 999999] Added nakon 53 sekundi: [/color] [/size] Ceaser je u pravu. Moje je mišljenje da vas prvo se ide za CCNA i onda pokušajte za MCSE. Možete ići za ove tečajeve istodobno s ur posao također.

to će ovisiti o ur interesa i gdje je u žele ići (mreža / sustav koji administracija) ako u ištanje to učiniti kako bi dobili posao, CCNA bi bilo poželjno.

Zašto CCNA je zabranjen u Pakistanu? Ovo je izvadak iz CISCO, koja je poznata mreža tvrtke.

hi, kao predjelo i vole u. ići za CCNA certifikaciju, ja sam student CCNA certifikat, sa svojim iskustvom predlažem u. ići na ccna i ccnp tada.

Nisam učinio MCSE, ali je osnovna razlika između njih je: CCNA-bavi WAN umrežavanja MCSE-bavi LAN umrežavanja

To je dobro pitanje to pitati jer im također pokušavaju učiti za CCNA, ali mislim da je bolje i shoter tečaj. Ne znam koje je lakše ipak.

Kao što ja znam, i također nije teško ... ali MCSE se sastoji od 7 članaka ... tako da ćete morati na studij 7 modula.

CCNA-je WAN mreža i tečaj MCSE-je suci LAN umrežavanje. I obje imaju pov tvrtke certifikati [size = 2] [color = # 999999] Added nakon 4 minuta: [/color] [/size] i sada dana ponovno CCNA je dozvoljeno u Pakistanu. DOBRE VIJESTI

CCNA je o konceptu routera i tijeka podataka. i MCSE je o administraciji sustava mreže lik administratorlike stvara korisnika i upravljanje korisnicima i radnim i ograničenja za korisnike i softver i hardver rješavanje problema.

@ Mansoorahmed ne mislim CCNA je zabranjen u Pakistanu. Osim toga je li bilo potrebno spomenuti i ovu stvar ovdje :)

Koja je razlika kladiti. CCNA i MCSE tečajeve Tečajevi, što je advange svakog za inženjera (mislim na stečena znanja i expierience) couse offerd CCNA Cisco, u ovom kolegiju su osposobljeni za poslovni usmjerivača i preklopnika, nakon ovog tečaja imati mogućnost rada kao admin u router i switch. MCSE Tečaj offerd od strane Microsofta, u ovom tečaju su osposobljeni za rad uprave s os, recimo poslužitelj temeljen operativni sustav

Bok svima, Ako želim učiti o postavljanju za LAN i WAN mreže. Možda ću učiti i od njih?

Ništa nije zabranjen u Pakitan ili bilo gdje drugdje, ali mislim da je on ment to nije velik posao da imate takvu potvrdu. Pročitao sam disscusion jednom na furum da je sada teško je u Euroup, pa čak i Sjevernoj Americi kako bi pronašli posao, ako ovisi o CCNA. pa čak i za one koji imaju CCIE ne smiju očekivati ​​posebne plaće. Ono što želim reći, čini se da je naš prijatelj "jinics" konačno suočio :) plaće činjenica

za CCNA će biti korisna u Cisco proizvoda i za druge proizvode s malim promjenama u može ih naučiti kada je u radi na bilo kojim drugim proizvodima kao što su Hwawi i HP itd. po mom mišljenju CCNA je bolje, jer raste brzo i lakše jer starter možete nastaviti MCSE kada ih trebate, ako u bi se da ćete biti kao trkač je učenje novih koraka od npr.. to će biti tako lako naučiti MCSE nakon CCNA Puno sreće i Happy Ramadan: D

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back