Napajanje 0 ~ 30V, 0 ~ 2A

ps ste povezani, izgleda dobro. ali nema bom? ja samo mogu pronaći komponente na shemi? / Kyndal

Bok, ja ću napraviti ovaj projekt freeware verzije Eagle 4.11 ... zajednica uklapa: D ... ali će potrajati neko vrijeme ... možda dva tri tjedna ... Moram to učiniti za moje PCB tip .. zatim BOM će se automatski generirati ... ali je potrebno puno manje truda da stvori BOM od listova objavljena na web-stranici. Može biti ako se obratite gentelman .. on može pomoći. Pozdrav

kewl! to post ovdje kada imate BOM / PCB? bi bilo lijepo .. / Kyndal

Pozdrav svima U ovom linku ht * t * p :/ / rfr.htmlplanet.com / electronics.html možemo pronaći vrlo dobar projekt za napajanje koristeći staru, ali vrlo dobro LM 723. To je napon ajustable (0 .. 25V), struja ajustable i zaštićeni. To može radi s teretima oko 10A. U opisu možemo vidjeti kako izračunati razne komponente za rad s visokim struje i napona iznad 25V. A mora vidjeti ... Lijep pozdrav jackrs 8)

[Quote = hadihf] Bok, Ja sam pridaje shematski i komponente placemet za PS ... ja ću objaviti popis PCB i komponente tomarrow. Pozdrav [/quote] PCB je u redu. Što je popis komponenti?

Ups, zaboravio VR3 = 2.2k (Trenutna Control) Ja sam koristeći normalne kvalitetne posude za I. i V. kontrole, ali oni su osjetljivi. sa 10 pretvara lonce ovdje će biti dobar izbor 8) pozdrav

[Quote = hadihf] Bok, Ja sam pridaje shematski i komponente placemet za PS ... ja ću objaviti popis PCB i komponente tomarrow. Pozdrav [/quote] Pozdrav ... Ovo je topic malo dalje od stvarnog, ali vidio sam PCB dizajn i pitam se koji program za usmjeravanje ste koristili ga izvući. Te komponente crteži su uključeni? Hvala!

Sam ga napravio u E / / g / l / e, ali vrlo put natrag u 1999. Sada sam koristiti samo pravne softver za hobi projekata. D pozdrav

Pokušao sam izgraditi ovaj powersupply, ali na dijelovima popisa ne odredite vrijednost VR3, iako je ranije spomenuto je 2,2 K i kontrolira struje Je li to još uvijek točno? Međutim, ne spominje koji ne kontrolira izlazni napon.? Je li to VR1?, VR2? Nadam se da je autor ovog projekta još je uvijek na njemu.

On svibanj biti bolje pogledati ovdje za napajanje, ima se temelji na starom dizajnu andn je imao mnoge pogreške s ovako je citirao mnoge od dijelova izvornog projekta su premali, tako da više topline, osobito mali 2N2219 tranzistor koji se koristi za Q2. Čak je i transformator je premali, tako da i nad-zagrijava. Transformatora napon je prenizak pa je projekt nikada neće proizvesti na 30V 3A. U opamps imati max dopuštena opskrbni napon od 36V, ali to je 38V ili više u ovom projektu s transformatora napon prenizak. To je bolje za struju i do sada http://www.electronics-lab.com/forum/index.php?topic=19066.0

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back