kuća alarmni sustavi i fiksnu telefonsku liniju

hahahahah

rješenja je zurenje me u lice
se pretvoriti u DTMF 6khz
jednostavno dodavanje 1KHz modulacija tona sam koristeći malom audio mikser na transmited signala
zatim na drugi kraj filter ga ostaviti podatke
koristeći pll zaključana za uklonjene 1KHz ton (ovo bi trebao odstupiti na 1hz)
dodavanjem daljnjih referance ton će dati veće narudžbe korektivni faktor pa se propusnost može se povećati
taj način pobjede tišinu razdoblja

problem riješen

Hi majmun,

Pretpostavljam ste prijedložili izmjeni svi postojeći alarmni prijemnici u svim Alarm Monitoring Središnja stanica sirom svijeta.

hahahaha, to je jednostavno!

Pozdravi
jss

Mislim da je modifikacija od njih

nikad nije učinio

i to nije slučaj mijenjanja išta
samo dodao mali dodatni sklop na jedinicu
Kad dodajete gsm konekcije

vam nedostajati točke originalni thread

Quote:

Tu su zatim malo DTMF koda poput ContactID (Ademco) ili Scantronic Brzi i neke digitalna frekvencijska poput Silent Knight ili SIA.

Trošenje neki dodatni put sam mogao naći neke dodatne informacije, ako zaista potrebna.

Tu je proizvod dostupan Comercial koje vam mogu pomoći.To je dostupna u obje CDMA / GSM standarda.Njihova internet stranica je www.ipscellular.com.

Mrtva lov za alarm protokolima.Je li itko ikad pronaći dobar izvor za protokol detalja?ContactID, Sie, itd?

http://www.edaboard.com/viewtopic.php?t=4771&highlight=cidZa provedbu GSM je bolje da se ne koriste govor kao transcoders će pokvariti vaše spektar signala.Ali morate napraviti konverziju signala na oba kraja.
Vaš GSM signali moraju slati koristeći CS podatkovne usluge (modem).Na kraju primanja morate staviti sginal konverter - modem <-> CID.Kombinacija mcu standardni modem će biti dosta.
Tako da ne morate promijeniti svijet - ali samo dio njega.

Hvala za info.Neću se koriste GSM no.Ja sam obličje za nešto što će interpretirati alarm koda direktno isključivanje alarma ploči.Ja sam zgradu PSTN emulator, koji će dekodirati i priznati alarm panel lokalno.Što Ja sam obličje za je krvav detalj na sebi alarm komunikacijskim protokolima (ContactID, Sie, itd.).Bilo kakve detalje o PSTN emulator bi biti korisna, ali beskorisnih w / o detaljima protokola.

Hvala!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back