Kako napraviti model C delta-sigma ADC?

B

boeysue

Guest
Ima li bilo koji rad ili resursa za uvođenje delta-sigma ADC modela, uključujući strukturu CRFB?Želim napraviti neki model C njega.Kako bi se na prvi?
Hvala.

strukturu delta-sigma čini se da je "CRFB" / "CIFF "/..." MASH ",......
"CRFB" znači kaskadu rezonatori, obrazac za povratne informacije.
mmmm ....
Natrag na temu, kako napisati C model to?
plz pomoć .. hvala

JA dont 'vidjeti bilo koji problem u pisanju SDM model u C - napišite razlika jednadžbe za sve blokove, primjenjuju ulazni i pokrenuti simlulation za dovoljno dugo vremena.

Ipak mislim da je lakše to učiniti u Matlab i Simulink.Pretraživanje foruma za primjere ..

Tu je Matlab kod za alatni u mathworks.But da je teško prevoditi direktno za C.
Dakle ,....

misliš Schreier's paket?Da, to je više temelji na Matlabs obrade signala funkcije i nisu na vrijeme domeni simulacije.

Look at mathworks.com za Simulink modela ljudi iz University of Pavia (Malcovati et al) - to bi trebao biti jednostavan za prevođenje tih modela na C.

Da, ja koristiti Schreier model za simulate.But ne Malcovati model može doseći performanse Schreier?.... hvala za pomoć ..Dodano nakon 1 sata 28 minuta:Usput, gdje mogu pronaći razliku jednadžbe tih struktura? Koji papir ili knjiga koja!hvala. (u Schreier model)!hvala.

Mislim da je nedavno objavio knjigu po Schreier i Temes,
"razumijevanje delta-sigma pretvornika", ili nešto slično, će biti korisne za Matlab alat.

Ova knjiga upravo smjernica za korištenje Matlab toolbox.and sam već imati neki su pored mene ...... Ako želim vidjeti razliku jednadžbe, trebao sam pročitati koji papir? Ili nešto drugo?Zato što sam napisao jednostavan 2. reda single loop sigma delta C model, to su mnogi harmonici. Na taj način to ne izgleda kao točno odgovoriti simulacije..... Trebam neki papir za potvrditi moj program ili ispraviti moj program ... hvala.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back