kadenca pitanja u vezi analogLib

N

nijMcnij

Guest
Hi all,

sam bio pitao za korištenje komad # $% & dizajn komplet (ami 1,5 um), kit nema shematski simboli ili čak izgleda primitivi.

moje pitanje je slijedi,

Želim koristiti analogLib simboli u shematski unos, na taj način ja morati uključiti kartoteka ami model u "Model" polje uređaja iz analogLib.

ja pokušao to nekoliko puta, ali nije mogao uspjeti, može bilo tko pomoć na tom pitanju.

Možete koristiti ncsu-dizajn komplet, svibanj preuzeti i ues ovaj neki.
Osim toga, analogLib spreman je za korištenje kada uspješno instalirate ritam.

hvala vam lghhust

misliš proces koristiti ami pod ncsu kit ili što točno?

ja znam analoglib je spreman za uporabu odmah uz ritam.što ja značilo kad je u koristi bilo koji simbol za analogLib (npr. kondenzator kapica) i otvorite svojstva koja kapica ćete naći polje pod nazivom "Model".

možete koristiti ovo područje za vezu kapa simbol model datoteku iz drugog dizajna kit?

hvala

Yes.that je samo simbol, to je parametar određuje se postupak datoteke, npr. SIMC proces datoteke.

TRING što učiniti je vrlo pogrešno analoglib ne treba model datoteke ga koristite eliments kao što je, ako ste za rad s obje analoglib i komplet ste atach komplet kada stvarate iznova analoglib knjižnica je knjižnica koja je downloded s ritam to je ništa za napraviti sa kit formi ljevaonice

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back