Jeste li zainteresirani u Kini?

hvala za savjete, Jason-dong
Da li vi imati bilo koji ideja na staklu trendovima na tržištu ambalaže u Kini?
zaijian

Hi all,
U moje viđenje: Što je najviše privlači aspekt tržišta Kine je niska cijena za proizvodnju mnogo puta možemo pronaći proizvode deset puta jeftiniji od sličnih proizvoda izgradili u Europi i SAD-u.Dakle, proizvoditi u Kini da brod u svijetu je zapravo zajednička je zadaća velikih tvrtki.Glavno pitanje je: koliko je puta ove filozofije može trajati?Za postizanje niske cijene, potreban da bi dobili svoj loša kvaliteta proizvoda, zarada vrlo niske plaće, i mnogim drugim čimbenicima kolateralna sa efektima u smislu dugo vremena (kao što je ambijent briga politike) ...

Kineski prijatelji, moje komentare aren t u smislu loše, ali ono što mogu vidjeti Hi mislio je da su kineski mediji su ljudi neke vrste roba, s teškim g.overnment, a sve to politika niske plaće -> niske cijene proizvoda don t vas vodi do boljeg života.

NeuralC

Mislim da ne samo nisku cijenu za proizvodnju, Kina je također vrlo velik na tržištu.Right?

Više i više ljudi koristiti proizvode proizvedene u Kini."loše kvalitete" Ne mogu objasniti ovaj, niske plaće je zbog niske cijene života.

Moram reći da znate premalo o Kini!JasonDodano nakon 3 minute:Nitko ne može zaustaviti Kina je odrastanja i internacionalizacije.hehe

Zapravo, možete naći mnogo produkcija napravljena u Kini u SAD-u, ali ono što su oni?Općenito, odjeću, igračke, cipele i te rod od građa.Drugim riječima, to su stvari koje imaju malo veze s high-tech.Da, te stvari može donijeti profit za Kinu u kratkom vremenu, ali ono što je sljedeće?Ako to traje duže vrijeme, mogu reći da Kina ne bi koristi od njega u dugoj vožnji.

To je lako naći posao u Kini, ali ti svibanj pronaći da
ne može imati dobar život tamo.

BokSam bio nekoliko puta u Kinu.Tu je dobar engleski speking naroda, ali da posluju bolje je razumjeti i komunicirati u Chineese language.Also njihovim cultre.Troškovi života je spor u Kini i zato Lowe salary.But alll Chineese radnike nisu vlasništvo udoban životni standard kao i zapadnih zemalja.Rad nije samo za hranu.Životni standard radnika je na poboljšan i dalje proizvoditi bolje kvalitete proizvoda.
Ako Chineese Vladine organizacije i kompanije da obratite pozornost na ovo, a zatim sa svojim ogromnim resursima
čovjeka materijal može poslužiti cijelom svijetu.

Bok,
Ja sam obličje za kineske kompanije koje prodaju elektronske komponente, kape, itd. Resisstors u 1000s, da li vi znati bilo koju tvrtku u Kini koja se bavi "male" količine?

Stvarno poštovati vaša pomoć,
/ Farhad

farhada wrote:

Bok,

Ja sam obličje za kineske kompanije koje prodaju elektronske komponente, kape, itd. Resisstors u 1000s, da li vi znati bilo koju tvrtku u Kini koja se bavi "male" količine?Stvarno poštovati vaša pomoć,

/ Farhad

Hi NeuralC,

Da je istina da je Kina atraktivan dijelom jer možete napraviti proizvode s puno nižoj cijeni nego u Europi ili SAD-u.Ljudi u Kini su zarađivati relativno niže plaće, a žive relativno lošije živi.To je istina.

Međutim, također morate razumjeti značenje "lov gore", koji ne može biti ostvaren u minuti, i moraju se obaviti korak po korak.Prodaja non-tech proizvoda na međunarodnom tržištu je ono što je Kina sada radi, pa je ono što ona radi sada radi prodaje high-tech proizvoda sutra.

Drugi prijedlog, nikad ne vjeruju u medijima.Vjerujte u ono što vidi i što mislite.U svakom slučaju, dobro došli u Kinu, cijena ovdje je još uvijek nizak upravo sada.=)

Pozdravi,
eko

neuralc wrote:

Hi all,

U moje viđenje: Što je najviše privlači aspekt tržišta Kine je niska cijena za proizvodnju mnogo puta možemo pronaći proizvode deset puta jeftiniji od sličnih proizvoda izgradili u Europi i SAD-u.
Dakle, proizvoditi u Kini da brod u svijetu je zapravo zajednička je zadaća velikih tvrtki.
Glavno pitanje je: koliko je puta ove filozofije može trajati?
Za postizanje niske cijene, potreban da bi dobili svoj loša kvaliteta proizvoda, zarada vrlo niske plaće, i mnogim drugim čimbenicima kolateralna sa efektima u smislu dugo vremena (kao što je ambijent briga politike) ...Kineski prijatelji, moje komentare aren t u smislu loše, ali ono što mogu vidjeti Hi mislio je da su kineski mediji su ljudi neke vrste roba, s teškim g.overnment, a sve to politika niske plaće -> niske cijene proizvoda don t vas vodi do boljeg života.NeuralC

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back