izvoz opciju u ie3d

K

kbmanick

Guest
draga Jian,

kada je izvoz ie3d ja geomentry to dxf file, ja mogao dobiti dobiti pregrađen varalica.to pokazuje izlazni format nije uspjelo.ja sam koristeći 12 verzija evelaution.ali drugi su u redu.što je postupak?

neke opcije su tu ... kao što su glatke kutak i sl. kako nastaviti?shold ja maknuti luka b4 radiš?i hvala,

kbmani

HI, Kbmanic:

Naznačeno izlazni format nije uspjelo.Molim Vas dajte više opis tako da mogu razumjeti pozornici te su u.

Ako imate opciju ADIX dozvola, te se pretpostavlja da bi mogli izvoziti DXF.Ako nemate volju ADIX licencu, nećete biti u mogućnosti za izvoz DXF, iako još uvijek možete izvesti GDSII.

Za izvoz opciju, ne bi trebao imati opciju za glatke kutu.Glatka mogućnost kutak svibanj biti u mogućnosti uvoza jer želimo ukloniti suvišne vrhova od poligona.

Srdačan pozdrav,

draga Jian,

1.ako ja koristite link cad je moguće pretvoriti?i hvala,

kbmaniDodano nakon 4 sata 49 minuta:Dear Sir,

ovime sam privržen prikaz dobivenih tijekom dxf pretvorbe.
Žao nam je, ali morate prijaviti kako biste vidjeli ovaj privitak

Bok, kbmanick:

Somhow, instalacija propušta postavljanje datoteka iz instalacije.Mi ćemo provjeriti da li je od instalater.JA mogao 'nađi prema from moj računalo na c: \ program files \ čačinovič \ EXE imenik.Evo ga.Molimo stavite ga u svoj Zelandu \ EXE katalog da biste vidjeli da li to funkcionira.

Srdačan pozdrav,
Žao nam je, ali morate prijaviti kako biste vidjeli ovaj privitak

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back