Iskustvo sa Zec Core Modules

Z

zapdog

Guest
Izvjedljiv ako ima je bilo koji iskustvo sa Zec Poluvodički modula npr. RCM3400.Ima li bilo koji položaj vanjska strana ima rasprave o ovim proizvodima?

Hvala,
gny

www.rabbitsemiconductor.com

Oni su vrlo lagan za korištenje.Im 'ne siguran ako je forum za oko tih stvari, ali postoji ništa na njega.Jednostavno provjerite da li napajanje, spajanje periferija i vi ste na putu.Programiranje je isto tako vrlo lako možete odrediti želite li pokrenuti program iz RAM-a (za vrijeme ispitivanja i debugging) onda na kraju možete ga program izravno on-board flash.

- Jayson

Dynamic C kompajler moći voziti te orasima.To je pseudo C prevodilac sa pseudo debugger sa pseudo optimizacija, itd. Nakon nekoliko pokuša s njom, sam stavio modul u ormar i sam zaboravio o Internet.Jako mi je žao za novac koji sam potrošiti na Developer Kit.
Moje osobno mišljenje je da RCM moduli su veliki komad hardvera, ali je softver donosi njihove vrijednosti prema dolje.
Čuo sam da Softools kompajler je dobar, ali neću rizik opet s njima.

Zanimljiv dio za mene je eZ80Acclaim UC.Vidim da oni čine moduli po cijeni konkurentan sa zec dijelova.
h ** p: / / www.zilog.com/products/partdetails.asp?id=eZ80F920120MOD
h ** p: / / www.mouser.com//index.cfm?handler=productsearch._listproductsearch&searchtype=starts sa kriterijima = & EZ80F920120MOD & searchby = PartNumber & x = 19 & y = 6
Bilo tko imati bilo koji iskustvo sa njima?

Za 100 dolara ili eura sam pronašao ovo:
h ** p: / / www.visionsystems.de/start.php3?artikelnr=325 (vrlo slaba na I / O)
h ** p: / / www.dilnetpc.com/dnp0038.htm (ova stvarno izgleda odlično)

Kao što ja m isto tako obličje za opće predlaže TCP / IP modulu.Bilo bi zanimljivo vidjeti drugih rješenja iz ELEKTRODA korisnika

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back