impedancija propusnost postojećih izvora

F

fu_zg

Guest
Hi momački,
Ja sam projektiranje struja kormilarenje DAC, koje trebaju veliki otpor izvora struje u široku propusnost (desetaka Meg), kada se koristi prvoj fazi cascode, impedancija je dovoljno, ali je propusnost premala, koji mogu ljubazno reći mene zašto ?

Hvala

fu

Budući parazitski kapacitet.
odnosi se na "SFDR-BANDWITH OGRANIČENJA za brzi High Resolution CURRENT UPRAVNI COMS D / A pretvarače"

BTW: Imam pitanje, postoji velika razlika kad koriste izlaz impandence razlika statičkih pristranost struje do simulacije izlaz impandence?

Po dizajnu, i obično velika brzina struje izlazne DAC namijenjeni su za niske impedancije opterećenja, npr. 50 ili 100 ohma.Oni nikada ne postižu svoje propusne s visoka impedancija opterećenja, osim činjenice, da je izlaz u skladu ne dopušta ovu operaciju.Visoka (DC) Output Impedance je bilo potrebno za visoku točnost, ali je izlazni kapacitet jednostavno granice AC output impedance.5 pF bi bilo uobičajeno iznos.

Dakle, jeste li usporediti naše rezultate s velikim proizvođačima velikom brzinom DAC?.Jeste li postići dovoljan bandwidth sa smislenim impendencije?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back