Diferencijalni Pair Transconductance!

Re:
JA dont 'preferirati korištenje PMOS kao ulazni diferencijalni par koji su mu potrebni veća W / L da bi dobili istu GM koji se može postići manjim NMOS
tako da stvarno ograničava svoje max radna frekvencija
srdačan pozdrav,
RaniaHi Rania,
PMOS's 1 / f šum izvedba je bolja od NMOS, a PMOS može biti položen u NWEL, pa PMOS kao ulazni diferencijalni par ulaz je više popularan.Međutim, kao što kažete, PMOS je manji GM za iste veličine.Mi možemo unaprijediti svoj bandwidth povećanjem struje.

miš

Ulazni napon pristranost je preniska da bi unos različitih par koji rade u saturating zoni.

Mislim da morate osigurati pmos radovi na rubu zasićenja.
a zatim, izraditi trenutnog pristranost veći.

osim vas svibanj provjeriti sve ur pmos i nmos vidjeti njihove op regiju

Kao što je već navedeno diff par je u trioda.Imate nekoliko mogućnosti to škripac ovaj.

1.Kravata tijela diff par off na opskrbu umjesto na izvor.Tijelo efekt povećava prag vrijednosti i svoje VDS će se povećati.Ovaj svibanj ne riješi problem ipak.

2.Dodaj zakretač PMOS razini kako bi se razlike par.

3.Povećajte pristranost struje.

Ako želite povećati dobitak također možete povećati u određenom razmjeru ogledalo uređaja razl par od m = 1 do m =?što god želite.

Isto kada pogledate dobit je najlakše zatvoriti petlju kao da ste testiranje op amp.Budući da su cascoding Izlaz, ne morate točno željeznicom do željezničke ljuljačka na svoj izlaz.ne možete staviti mu komparator u jedinstvo igra na neke vrlo niske ili vrlo visokog napona, kao što 100mV ili nešto blizu svoje željeznicom.Vaša izlaz ne može srušiti taj nisko ili povući da visoka.To će vam dati vrlo niske db čitanje ukoliko pokušati testirati dobitak na taj način.

Izgleda kao M9 je trioda u regiji, treba prilagoditi pristranosti točke.
Povećajte pristranost mogu povećati gm.

Možda Vdas je preniska, a MOSFET ne rade u području zasićenja.

Bok,
Ja sam noviji analognih elektroničkih sklopova.Imam pitanja u vezi ovog krug.
Kako se BIA dio koji se sastoje od M14 M18 M17 M 19 M13 M16 i M12 ovoga sklop funkcionira?Kako ih mogu pružiti konstantnom strujom do BIA diff par.

Hvala!
Srdačan pozdrav!

rania_hassan wrote:

JA dont 'preferirati korištenje PMOS kao ulazni diferencijalni par koji su mu potrebni veća W / L da bi dobili istu GM koji se može postići manjim NMOS

tako da stvarno ograničava svoje max radna frekvencija

srdačan pozdrav,

Rania

Neki su tranzistori u trioda, morate ih staviti u zasićenje prije nego što se koristi da bi šure DC radna točka svih trasistors su stabilish u zasićenje.
Sklop koji koristim za pristranost cascodes treće faze pojačala su tiho različiti.Ja obično korištene dvije tranzistor s njihovim vratima povezana i onda će biti u trioda i drugi u zasićenje.Trioda tranzistor imao 3 puta L nego zasićenost trasistor da biste dobili najbolje moguće headroom do izlaza.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back