što je vrijednost funkcije

mkhan wrote:

Bok,Njegova nula, jer čak i ako razlikovati funkciju i primijeniti ograničenja potom, od vas će dobiti nula kao x teži do 4.Arif

@ cedance

plz odgovori pročitajte pažljivo!

domena je na 4-beskonačno ...... 4 je uključena nt!

ja Donn shvatiti ur objašnjenje!whts da treba diferencijacije?

Molim te, prestani tvrdeći, granica postoji i nula, nema razlike između razloga, jer granice nisu uvijek strogo definicija poput ...Neka se goooooo IT nula svih vremena, dok se nastoji x 4 iz lijeve kao što se događa u njegovom slučaju ...ne morate RH i LH biti jednak ... jednostavno je ...

shiv_emf wrote:mad: cedance

ja Donn shvatiti ur objašnjenje!
whts da treba diferencijacije?

U redu, jer sam prije pošta stvari ovdje, osjećam se kao razvedrava zrak ...

Prije svega, nadam se da ste svi svjesni da osoba koja je postavila ovu temu je više ne gleda, vjerojatno od samog početka ...Pitanje je on / ona je pitao nije jasan matematički, zato obje strane su u pravu je ovaj argument:

- Da je on / ona je pitao što je granica funkcije u 4, mi bi se svi složili Vjerujem da objašnjenje:
- LH granica je 0, f (4) je 0 i f (4 ) nije definiran, jer funkcija nije definirana tamo.Uzimanje Cedance je vrlo dobra ilustracija problema, jer (F4-) i f (4 ) ograničenja su različiti, granica f u 4 ne postoji, međutim, f (4) je nula ... što je gdje početna Pitanje je lukav "ŠTO JE vrijednost funkcije?"umjesto "što je granica ..."

- / Je / pitala što je vrijednost funkcije u 4, (što bi bilo prilično glup), riječi: "ako je x teži ka 4" ne bi trebala ni pojaviti jer je vrijednost funkcije i granica funkcije su definitivno nije ista stvar.Ono što smo svi figured, jer smo svi koriste za vježbe u učionici bio je: vidjeli smo "teži", da odmah poslao nas tražiti ograničenje, naglo svatko vidi da LH i f (4) jesu 0 i RH ne postoji .

Iskreno, ovo pitanje zaslužuje sva objašnjenja koja se nalaze ovdje, Cedance je dobro insistirati, one su ispravne definicije, žao mi je ako sam pustiti prerano i htjela napustiti ovu temu što se činilo previše jednostavan već ...

Ja bi vjerojatno još uvijek reći da je granica je 0, misli samo LH ... Ako zaista želite precizni, trebali bismo ustvrditi da je LH spomenuti da smo kao granica i Lim (x-> 4) f ( x) ne postoji, jer RHis undefined

cedance wrote:shiv_emf wrote:mad: cedance

ja Donn shvatiti ur objašnjenje!
whts da treba diferencijacije?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back