ZigBee ili CC2500??

• Thread starter Jigar 4 Electronics
  • Start date
J

Jigar 4 Electronics

Guest
Pozdrav prijatelji, moj zahtjev je bežični kanal (za prijenos podataka), od gotovo 800 raspona. u vidokrugu. Imam dvije opcije: 1. je Xbee - Pro: Drugi je CC2500 (model 3403): U ovom opcijom imam dva potpuno drugačiji izvor kupiti proizvod 1) s (Sunrom Technologies) Rs. 1850 / - 2) Od Vega Robokit (bez antene): RS. 800 / -: Stoga sam zbuniti što je tu što čini razliku od Rs.1050 / - za isti proizvod. Nakon prikaza podatkovne tablice od CC2500 iz sunrom tehnologija ( http://www.sunrom.com/files/3403-datasheet.pdf ) sam doći da znaju da su pružanje antenu. Tako je moj Que. je izvan iznad 3 opcije što trebam use.Which je bolje koristiti za mene?? Molim pomoć. Mogu li kupiti CC2500 bez antene (u Rs.800 / -) za raspon 800m (minimalno). Molimo vas voditi u svezi svih aspekata, mislim s obzirom na korištenje modula s ARM7. Hvala na vašem vremenu.

Kupite CC2500 od Vega za RS. 800. Antena i kika neće koštati više od Rs. 200 (za 5dBi 2.4GHz Rubber Duck antene) + Rs. 100 (kabelski sklop (SMA (F) / UFL IPEX)) koji je potreban za povezivanje od antene na svoj modul. Možda ćete mi poslati PM na to i možemo Vam pomoći na Vašem antenskih zahtjevima. (Lambdoid Wireless Communications, Bangalore).

Koristim XBee PRO i moraju opisati jednu određenu stvar: XBee PRO (868 MHz) čip omogućuje samo 10% vremena prosjeku za prijenos. To procjenjuje svoju prijenosa tijekom vremena oko 20 minuta, a ako u tom razdoblju ukupno prijenos preko 10%, samo šuti i to je sve. Potreban restart računala. Snaga je do +25 dBm, ali taj učinak se pojavljuje na 0 dBm također. Radim na način kao što je zahtjev (što je kraće) - i odgovor (koji je više). A ako se to ciklički izmjenjuju je često dovoljno, odgovaranje jedinica uvijek zatvara se u 20-ak minuta. Ja dont znati o 2,4 GHz moduli XBee, može biti isto? Možda ne? Ako je ovo način ne odgovara Vašim zahtjevima platiti više pozornosti na CC2500

XBee PRO (868 MHz) čip omogućuje samo 10% vremena prosjeku za prijenos. To procjenjuje svoju prijenosa tijekom vremena oko 20 minuta, a ako u tom razdoblju ukupno prijenos preko 10%, samo šuti i to je sve. Potreban restart računala.
Hvala za razmjenom iskustava Mityan, ali nisam se iznad linije. Možete li molimo vas da se izradi molim te?

Uređaj s XBee modul prima zahtjev nad bežični kana. Zatim prenosi odgovor. Prijenos određenih bajtova podataka treba vremena T, ms. Tu je stalno prozivanje - N puta u 20 minuta. Ako je N * T prelazi 2 min. (10%) uređaji samo zaustavlja odgovoriti preko bežični kana. Za nastavak prijenos bismo trebali odrediti razinu na svojoj pr va pin ili poslati AT naredbu. Mi smo samo potaknuti napajanje. Viša stopa glasovanja brže će šuti. I to nije povezana s TX snage, grijanje na nešto drugo.

Mislim da možete koristiti CC2500 sa [color = "# FF0000"] 9dBi [/COLOR] Rubber Duck 2.4GHz Antena [COLOR = "# FF0000"] na obje strane [/color] od primopredajnika za dobre komunikacijske rezultat. Ili možete napraviti antenu onw što je ovaj. http://www.digdice.com/24ghz-yagi-antenna-for-wifi-using-single-sided-pcb-board/~~V

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back