Zeni & virtuoz usporedbu

• Thread starter hung_wai_ming@hotmail.com
  • Start date
H

hung_wai_ming@hotmail.com

Guest
Bilo tko ima iskustva s obje alate kao što sam ja odlučio da odaberete Zeni zamijeniti virtuoz ili ne.

Ja sam govorio da je netko o ovoj Zeni prošle godine, ali bilo je problema s američkim distributerom mislim, i to nikada nije dobio do točke dobivanja procjena inačici / dozvola.

Identifikacija 'biti zainteresirana za sluh svoje zaključke / rezultate.Mislim da je većina alata koji pokušavaju se natjecati s virtuoznim su preskupe u odnosu na ograničene mogućnosti koje imaju, u odnosu na virtuoz.To stvarno mora biti mnogo jeftinije i jako dobro integrirati s simulatora, Caliber, itd prije nego što to opravdava zamjene virtuoza ...

Pokušao sam oboje i mogu reći da Zeni je vrlo gruba alat, kao i sada i potreba puno od poboljšanje prije nego što ga se može koristiti u komercijalne svrhe.
Ako ste u potrazi u za jeftiniji alat sa mogućnosti mnogo bolje nego da je virtuoz, pokušajte Laker za taj tvar.

tko može ponuditi mene dozvola varalica od Zeni

zzj0329 (at) 163.com

Bok, aba380:

Kao što je istaknuo cmos_dude, učiniti sebi milost i pokušajte Laker ako govorimo o zamjeni virtuoz, ali vi samo tražite Tanner, MyCad, vrsta alata, Zeni može biti opcija ako je moguće jeftinije od Tanner.

bok ja imati koristi i alata ... čak se koristi za delevop PDK za Zeni.Ja ću reći virtuoz stabilniji, ali Zeni više korisnik freindly.

Gdje mogu dobiti potpune informacije o Zeni alat i isto tako o svojim roštilja itd?Provjerio sam svoju web stranicu, ali je potrebno više informacija.

Paramjyothi je napisao:

Gdje mogu dobiti potpune informacije o Zeni alat i isto tako o svojim roštilja itd?
Provjerio sam svoju web stranicu, ali je potrebno više informacija.

hung_wai_ming (at) hotmail.com wrote:

Bilo tko ima iskustva s obje alate kao što sam ja odlučio da odaberete Zeni zamijeniti virtuoz ili ne.

Je li netko pokušao ovaj u zadnje vrijeme?Bilo ažurne informacije?Ja planiram ga isprobati, samo pomislio bih provjeriti ovdje prvi.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back