završne godine Projekta Help!

A

ayyub

Guest
Dragi prijatelji.
im novo u ovom forumu i da očekujem nešto od seniors.The moj problem je da im u mojem konačnom godine engineering.Im traže konačne project.The godine projekt bi trebao biti i HMI PLC based.My inženjerstvo učitelj mi je rekao da je dizajn upravljački dio za benzin dispensor.
Trebam smjernice iz te momački taj način dispensor works.Beside na benzin benzin dispensor projekt i ja želim neke druge projekte ideja od vas dečki koji su zasnovani na PLC HMI
JA će biti vrlo zahvalan za sve moje drugova

Po benzin izdavatjel to misliš jedna benzinska pumpa kao što je na benzinskoj stanici?Također, ovisno o HMI sustava mogu uključivati LCD, 7 segment, I-button, tipkovnica, flow senzora, motor / pumpa, mrežni priključak, te MCU.Kontrolna dio bi značiti programiranje na MCU koristiti senzor protoka i željeni ciljani na izostaviti potrebnih količina goriva.Očito aspekte kao što su na brzinu procesa i obavljanje kontrole sustav dolazi u igru ovdje.Vi ne želite da se dogodi jednom preletjeti ali u isto vrijeme moraju čekati dugo vremena za dispenzer možda neće biti user friendly.

Trebate još pomoći?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back