zavisna Materijal Definicija u HFSS

M

maverick09

Guest
Bok,

JA ištanje to znati kako možemo definirati frekvencijski ovisna materijala u HFSS i molim vas dati primjer.

Također, gdje mogu naći fizika iza definicije tih materijala.

Hvala

Bok,

JA je jednak problem.Ovo je način kako sam ga rješavati.
Kada se definira u Frekvencija depepndant materijal stvara skup podataka koje možete pogledati pod projektima.Možete učitati *. aa bodova datoteke kao skup podataka koji u osnovi ima broj bodova, odnosno u odnosu na frekvenciju permitivnost ili gubitak tangente u odnosu na frekvenciju.Nakon što su učitane podatke u može kreirati novi materijal, ali umjesto Volumen numeričke vrijednosti za permitivnost i gubitak tangente te će napisati malu definiciju "pwlx (skupa podataka (" ime datoteke "), Freq).

Što to čini se da govori HFSS za interpolaciju između točaka te imati definiran koje se nalaze na određenim frekvencijama.Nakon što su to učinili HFSS će pokušati stati svojstava materijala prema vašem modelu i trebali biste biti u mogućnosti simulirati svoj dizajn.

Ako želite kupiti bilo više pomoći u može poslati mi e-mail efy8ks (at) leeds.ac.uk

Nadam se ovo pomaže.
Kash.

hej momački,
Zanimljiv topic ...Imam problem: HFSS može odrediti ponašanje materijala s dvije različite approssimations, ali treba mi taj moj materijal ponaša na način koji nije ugrađen prema zadanim opcije HFSS ... postoji li mogućnost da definirate ovu, možda umetanje određen broj numeričkih vrijednosti?
Plaese biti jasno budući da sam novi korisnik programa ...Puno hvala ..

Hi All,

Svibanj znam youre koristeći formule za materijal (bez obzira na materijal) koji prikazuje frekvenciju ovisnost?

Imate li formulu za tlo materijala?(Opći jedan od samljevenog materijala mogu biti neograničene mogućnosti)

Molimo postavljati neke formule za druge materijale previše.

hvala,
newbie101

Što je frekvencija osi "Scale" u frekvencijski ovisna podatkovnu točku čarobnjaka?GHz is it?

Nešto je znati
Frekvencija skala je u "Hz"
Koristite "diskretne" zamah, zamah interpolacije može vratiti netočne rezultate bez upozorenja

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back