zavarivanje buke

Y

yurble_vn

Guest
Poštovani,

I'm going to graditi mali kontroler varenje rad u okruženju, a nevolja je buka u ovom okruženju.

Ima li tko ima iskustva u zavarivanja smanjenja buke?Bilo koji prijedlog je dobrodošao previše

Hvala,

Koristim RFI filtar u ulazni sheld sve kontrolne žice koje dolaze iz i na svoj kontroler i provjerite da li zemlju svoju kontroler box ako je to metal.

Osim toga, razmislite dolikuje dobru single-phase/3-phase mains filter na zavarivač snaga, a to je potrebno, vaš kontroler staviti na metalni (čelični) ograde i povezati "dobro" zemlji gotovo sve što možete. .

Pozdravi,
IanP

Quote:

RFI filtar u ulazni sheld sve kontrolne žice koje dolaze iz i na svoj kontroler

Ovdje je što JA međuvrijeme:

Ako imate 3-fazni zavarivač, trebat će vam 3-fazni filtar, ako imate 1-fazni zavarivač, trebat će vam 1-fazni filtar, a najučinkovitiji je opcija 2 faze mains filter ..vidi sliku u nastavku ..

Pozdravi,
IanP
Žao nam je, ali morate prijaviti kako biste vidjeli ovaj privitak

Ne znam što mikro koristite.Imam neka iskustva s električnim buke.Ja sam Industrijski perilica rublja kontroler prije dvije godine.To je neki problem buke, dok prespajanje induktivna opterećenja.Koristio sam PICMICRO16F84A.Pokušao sam somany filteri poput snubber mreža za teret i zavojnicu releja i kontrole.ali rezultat je bio veliki neuspjeh.koristi CPU powersupply (nada je filtrirane), ali je povećao razinu buke.napokon sam pročitao nesreća dio buke unutarnje filter u podatkovna tablica je 16F628.i ja recompiled kod za F628.Rezultat je bio zadivljujući.Sam uklonio sve filtere i koristi normalno napajanje.to je bio rad savršeno.conclution: 16F84 nije prikladan za bučnom okruženju.koristiti umjesto F628.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back