zamjena za mehanički releji

T

TR | GG3rX

Guest
Što je dobra zamjena za releje?
Da li je analogni prekidač?
Last edited by tR | GG3rX on 26 rujan 2004 17:23; edited 1 time in total

Koje su vaše manevarski signali AC ili DC napon, curents?

Pozdrav!

ovisno o naponu i struje da bi moglo biti moguće koristiti analogni prekidač, ali samo za niske struja i napona ispod 20 V ili tako.
Većina analognih prekidača može nositi samo miliampera i imaju nizak otpor u njima.Oni ne mogu prebaciti napona izvan njihovog napajanja bez oštećenja.Time Ako su oni koje pogoni 12V vam ne mogu prebaciti sve iznad 12V ili ispod zemlje.

trebam ga koristiti za prebacivanje napona napajanje iz akumulatora (DC).
Čuo sam neke je rekao da su neka vrsta štafete tradicionalne tehnologije.
Pitam se, ako je to istina.

za struja obično susreću u automobilima trebate releja.
Osobito ako starter trenutne treba proći kroz uređaj za uključivanje.
Vaša riječ poput 30 pojačala.

Možete koristiti velika snaga MOSFET ili IGBT kao zamjena za mehanički relej.Međutim, ja ne znam ove vrste 'kruto tijelo-stanje štafeta' troškovi manje ili više nego mehanički relej.

Novi "MOSFET Foto galvanski Releji" su dobri zamjena za mehanički releji u mnogim aplikacijama.
Možete dobiti oboje DC opterećenja i AC / DC vrste opterećenja te imaju galvansko odvajanje, baš kao i mehaničkim relejima ne.

Foto galvanski Releji zamijenjen mehaničkim relejima u modernim Digitalni Osciloskopi Stoarge (DSO) na primjer za switing između AC i DC--spoj na ulazni signal u ODS.
Znam Tektronix koristi tezama releja u novoj DSOs.
Pogledajte 4-pinski IC je u ovu sliku Tektonix ODS: www.edaboard.com/viewtopic.php?p=294970 # 294970Neki od prodavača Foto galvanski Releji:

International Rectifier: www.irf.com / proizvod-info / mer

Vishay: www.vishay.com / poluvodički-releji

DIONICS: www.dionics-usa.comPokušajte pročitati ovaj udžbenik previše:
Releji i Relay Vozač
www.uoguelph.ca/ ~ Antoon / gadgets / releji / relays.html

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back