zamijenivši idealno rep struja u diferencirane pair

S

Salma shabayek

Guest
Dragi svi,
Ja sam ima poteškoća u zamjeni rep idealna je diferencijalna struja u paru s nmos trenutni sourc transistors Zrcaljena na nmos diodno spojen tranzistor.
Nisam tako stavljanje nmos tranzistor s bračnim veličine od nmos ulaznih tranzistora ali ja dont dobiti pojačanje.
prije stavljanje rep trenutni sam veliki dobitak, a sada sam dont ..
pa molim ako netko zna što je problem molim recite mene.

JA isto tako imati drugo pitanje, jer ja radim sa 1uA trenutni po granu, a od koristi trenutni gustoće karte i GM / ID krivulje u predosjećaj ja uvijek dobiti (W / L) ratio <1

Je li to prihvatljivo?
hvala vam alooooooottttttttttttt
Žao nam je, ali morate prijaviti da biste vidjeli u ovom prilogu

Ulazni nivo zajedničkih modu 200mV.Ako pogledate zajedničke čvor za unos diff paru kada koristite idealan izvor, da je vjerojatno ispod nula volts.Sada vaše stvarne trenutni izvor je smanjiti tako da ne dobijete tekuću.Potrebna vam je vaš unos zajedničkih biti u redoslijedu barem 1V

sretno

Bok,
Ja u potpunosti suglasni s PaloAlto.DC napon pristrasnosti u koje nije u mogućnosti upravljati ulaznih tranzistora u zasićenja kada koristite tekuće zrcaliti (biti će u rez-off).Morate povećati VDC dobiti pravilan krug djelovanja.
Što se tiče Vašeg sljedećeg pitanje, omjer (W / L) će biti <1, za takve manje struje i mali Vdd.(Pretpostavljam 0.13u svojoj tehnologiji, sa [* Ne Cox] = cca 520e-6.)

Nadam se da ovo briše vaše zbunjenost.pustiti mene znati ako ima neka nova sumnjama.Sretno
Vaibhav

Nego što alooott ....
ali postoji jedna stvar još uvijek nije jasno ..im koristeći 0.13u tehnologija yes s vdd = 1.2v
i dok koristite GM / ID metodu da se dužina transistors ja dobiti W / L <1 .. je da je prihvatljivo?
će se održati u transistors saturation ili će ih premjestite linearni?
Hvala aloot guysss

Nalazite se tražeći o svojoj W / L ratio i GM / ID dimenzioniranje ali ne spomenuti ono što je pretjerati napon ciljanje ili ste bili ravnopravno 2 / (GM / ID).Nema opće odgovor samo na temelju veličine transistors.Osim toga, čak i ako tranzistor veličine ispravan, daje pravo Vov za tekuću Vaše izlučivalo napona može staviti tranzistora iz zasićenja.U vašem slučaju imate potpuno diferencijalno pojačalo ali nemate zajedničke način kontrole za izlaz.A neslaganje (koji ćete imati) između PMOS i NMOS struja će uništiti magnetiziranje - ni NMOS ili PMOS će se od zasićenja.Pa čak i ako ste popravili način unosa zajedničkih tema, trebat će vam nešto vremena na pretek za dizajniranje izlazni mod za zajedničku kontrolu.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back