zašto više Pomak sata kada koristite DCM-a ne ni DCM?

G

gauz

Guest
Bok, svi
postoji nekoliko sata u mom dizajnu, evo dva slučaja za usporedbu:
1, ulaz samo jedan sat, "clk_in ', a svi ostali satovi su izvedeni iz ovog unosa sat po DKP-a, odrediti samo sat razdoblje unosa, dizajna izvještaja vrijeme čekanja prekršaja.
2, Ulazni sve satove od vanjskog, a ne DKP-se koristi, navedite sva sat razdoblje unosa respektivno, a rezultat je izjavila da nije bilo vremena kršenja.
Nakon što je u usporedbi vremena izvješća o dva slučaja, našao sam Pomak sata u prvom slučaju je mnogo veći od drugom slučaju, ono što je problem?kako bih trebao postaviti ograničenja u prvom slučaju?

Hvala

JA predlagati obličje u dva dizajna vidjeti kakvu sata sredstva su dodijeljena svakom.Moguće je da je slučaj # 2 koristi globalni sat tampon i sudska # 1 je korištenjem lokalnog sata tampon.

Sve dok ne dobijete DKP izlaz na niske izvitopereni sat line pomoću globalnog sata tampon, vidjet ćete Pomak sata.Kada koristite DKP, ja sam morao explictly instantiate globalnog sata tampon.To možete učiniti u HDL pozivom iz Xilinx primitivno.

---- Steve

PS Otvoren dizajne sa FPGA Editor i označite sat usmjeravanje.Globalni sat linije sa niskom izvitopereni su preusmjeren kroz centar čip.

hvala za vas odgovor.
Ja bufferom DKP izlaz sat po primitivnim 'BUFG'.Uzet ću pogledati na FPGA urednik sutra.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back