zašto veći VDS uvodi veći iskopavati (mali signal)?

W

wwwww12345

Guest
Za prvog reda aproksimacija, iskopavati nema odnos o VDS.Svatko može reći mene? Hvala!

Stvar sa prvog reda aproksimacija (kao i sa bilo koje vrste aproksimacija) je koliko je to opravdan.Tradicionalno, MOSFET izlazni otpor je bio viđen kao stalno i neovisno VDS (do prvog reda aproksimacija).U modernoj sub-micron procesi se ne može zanemariti second-order effects više, to je razlog zašto iskopavati (ili RDS) je definitivno ovisi o VDS.

o, ja je dobio Internet!Možemo razlikovati IDs na VDS, onda je problem riješen.

Pa, diferencijacija bi riješiti problem ako je imao funkciju razlikovati.Nemojte zaboraviti da izraz za trenutnu tranzistor je samo približan jedan, da se ne opisuju sve efekte.

Što se zapravo događa sljedeće:

1.Za manje VDS, kao što možete povećati VDS, iskopavati povećava zbog CHANNEL modulacija duljine
2.Ukratko-kanal uređaje, kao što možete povećati VDS dalje, postoji dodatni efekt zvan DRAIN-induced smanjenje barijera koja smanjuje i povećava prag napona struje, čime se učinkovito ukida efekt 1.U ovom području VDS, iskopavati je relativno konstantna i neovisna od VDS.
3.

the output impedance.

Kao što dodatno povećati VDS, IMPACT ENERGIJA blizini odvoda proizvodi velike struje, spuštanje
izlazna impedancija.

Nadam se da sam mogao pomoći
Djordje

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back