Zašto koristiti vrata vozača na neki krugovi pojačalo snage

A

analog_ocean

Guest
HI,
Želim znati zašto mi koristimo vrata vozač u nekim nekim pojačalo snage circuits.what je stvarni razlog.

Recite mi ako znate

Čak sam bio vlasništvo jednak problem u drugoj godini moje inženjering, dakle ja wil pokušati objasniti ua malo što sam shvatio je prošle godine ..

vrata pogon (u ovom slučaju je dvosmjerno trenutni izvor, koji može kontrolirati granice za vrata struje, što zauzvrat može kontrolirati pobio stopu pojačalo snage.If you are still in doubt, please wait for someone else to reply.

If my reply helps, do not forget to click on helped tab.

najvažnija karakteristika je da vrata vozač poput MOSFET nema struje to throgh

Bok,

Sva vlast poluvodički uređaji trebaju vrata impulse da bi turned on.
Ima r sklopove koje okidaju impulse do onih vrata, ti si se održavati pod kontrolom pogubio stopa v želju.Onda neka snaga poluvodičkih uređaja kao što su SCR može uključiti po nd vrata puls ne može biti isključen na bilo koji drugi način osim same nule postizanja trenutnog stanja.Ako ti kao i uređaje koristi r v a zatim potreba za kontrolom sve.Dakle, vrata vozača se koristi u pojačalima.Pozdravi,
Avinash.S.

INS-ANI imali najbolje informacije do sada vrata vozač ne 2 importent stvari skreće vozač / isključivanje ako je to šiba ili kontrole na način ako je to linearno [nikad off], 2. posao je to ipak spriječiti promjenama u vratima / mozgova napona utječe na vrata / izvor napona od snage fet izgleda poput 2 kondenzatori u seriji zaobilaskom mahnito varijable struja curenja.
BTW za spojni tranzistor izlaze ove krugove "pred-vozač".

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back