zašto ga je lako razumjeti ADC, ali teško je disign?

T

tuza2000

Guest
imam ga studyed za nekoliko mjeseci, i ne mogu naći to je lako razumjeti, ali teško dizajn krug od njega, zašto?
i ako to znači da nisam to zna jako dobro?
thx

Ukoliko dont push to granica brzine, rezolucije, moć ili područje, ADC je vrlo lako crtati.
Gdje vidite hardles?

Ja ne slažete ur riječi.Jednom davno, kad sam bio student, materijali o tekstu knjige činilo da nije tako teško shvatiti.
ali nakon što je rad u industriji, otkrio sam da postoje toliko ne-ideal, nelinearno, glasan elementi koji su nekoć bili zanemareni u tekstu knjige.lako formula postaje složenije i više čudno.i netko tko je bio viši u analognom dizajn će reći u da "doživljaj" ......i rijetko "u teoriji ".......
Ovo je stvarno loše, i to uvijek učiniti više stvari teško kontrolirati i učenje ciklusa postaju duže vremena.
Ali "iz mog doživljaj", teorija je uvijek najbolji prijatelj kad god sam suočen čudne probleme.Ako u ištanje to "stvarno shvatiti" ADC, u treba dizajn jedan ADC sa stvarnom spec..iz "stvarnog svijeta društvo", a ne od papira.
i ja mogu predlagati u dizajn ur ADC prvo od ponašanja modela, Matlab je dobar izbor.Nakon što je u know ur ADC poslovanje u ponašanju, u može put ur modela do više razraditi i točni sa nekim ne-idealna svojstva, a ne više simulacija s različitim uvjetima.Onda u bi trebao znati što u jesu idući u dizajnu tranzistora u razini, te će imati povjerenja u to crtati ur ADC.
to je moje iskustvo, podijeliti sa u.

Btrend!što u rekao je bolji!koliko dugo ćemo morati provesti u projektiranju 2th-order delta-sigma prilagoditi!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back