Xilinx virtex 4 Orcad Simbol

A

ashpigel

Guest
Da li su somone ili zna gdje mogu dobiti Orcad Simbol Xilinx virtex 4 XC4VLX200 uređaj FF1513 paket.

Hvala
Aharon

Da li je potreban ili shematski izgled detalja?
alkoholno piće

Bok,
Hvala na odgovoru.
Trebao je shematski simbol za Orcad.

Hvala opet

Xilinx slanje ili jedan za sebe.
orcad doza nije ima ništa za to.
Xilinx je bolje choise
alkoholno piće

Xilinx dosent imaju simbol.Ja sam tryng da ste sebi rada (to zaista vrlo velik čip) definiranja simbola.

ashpigel wrote:

Da li su somone ili zna gdje mogu dobiti Orcad Simbol Xilinx virtex 4 XC4VLX200 uređaj FF1513 paket.Hvala

Aharon

Hi
gospodin Aharon,
Prvi ste u redu sa Vašim Engleski, morate napisati "Da li netko ima ...."kako vidim ti si iz Izraela (Phalastin).
Ja sam iz SAD-a i tvrtke Brodcom mi koristimo Virtex4 XC4VLX400 uređaj FF1513 paket i izgraditi svojim Simbol u Orcad (bilježenja).Znam da u našem projektu i ovaj dio je Xilinix djela.
U cijenu za Orcad knjižnice je 400 $, ili pošaljite mene Spartan3 XC3S400 knjižnica.
Hvala
Joshua Ben

Hvala na odgovor.
Imam Spartan3 XC3S400 biblioteka i ja ću rado poslati na vas.
Molim Vas, dajte mi svoju email adresu i poslat ću ga k vama.
Vjerujem ti značilo da koristite Virtex4 XC4VLX200 uređaj (nema Virtex4 XC4VLX400 uređaj).

Putem:
Moja tvrtka posluje sa svoje poduzeće

Aharon

Aharon Hi,
Da li istinite značilo da sam ja koristi s uređajem Virtex4 XC4VLX200 sam zbunjena s'400 'od XC3S400.
Moj e-pošta je joshb (at) brodcom_us.com.
Poslat ću vam datoteku Virtex 4 orcad jer želim potvrditi da je to zadnja verzija.
S
Joshua Ben

Pokušao sam poslati biblioteka na Vašu e-poštu, ali sam dobio odgovore da je adresa e-pošte nije valjana.

Aharon

Vi moj istinit zateturati pošte agoharian (at) nds.com

Ha Ha Ha

Molim Vas, dajte mt previše, hvala
yangiemhit (at) yahoo.com

koristiti @ ltium dizajner.

izvoz ORCAD Lib.
Žao nam je, ali morate prijaviti da biste vidjeli u ovom prilogu

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back