Xilinx SDK

A

artem

Guest
Da li je netko naručio Xilinx FPGA i CPLD SDK iz svoje web stranice putem Interneta?
Ima li boljeg izbora za Xilinx proizvod starter kits.

Koja je cijena proizvoda približni rasponi za CPLD Xilinx FPGA CoolRuner i spartanski?

Hvala vam na avdance / Artem

Koji sam naručio i primili oba CPLD i Xilinx FPGA kit iz web stranici.oni košta oko 150 dolara.ali morate platiti
$ 37 za pošiljke.

cijene su prihvatljive i dobre, ali pošiljke iznosi previše.

Ja naredili CPLD odbora iz svojih stranica.Ja platio 50 USD (Board) 25 USD (isporuke) takse (u Njemačkoj). Pa sam morao platiti ~ 80 Uross.

Dont naručiti Starterkit Xilinx više od

Naručite ga s digilent http://www.digilentinc.com/
Oni to čine za Xilinx anyway.

Odaberite Proizvodi -> S3Board, i kliknite na dodaj u grafikon.
Tada dobivate mogućnost nadograditi S3-200 do S3-400 ili S3-1000 za $ 20 ili $ 50 više.

Volio sam imao priliku da se, kada sam naručio moje S3 sa Xilinx.

/ Bingo

[quote = "bilgekaan"] koji sam naručio i primili oba CPLD i komplet sa Xilinx FPGA web stranicu.oni košta oko 150 dolara.ali morate platiti
$ 37 za pošiljke.

cijene su prihvatljive i dobre, ali pošiljke iznosi previše. [/ quote]
Jeste li iskustva carine problem s dostavom u Istanbulu?

[size = 9] [color = # 999999] Added nakon 7 minuta: [/ color] [/ size]

[quote = "Bingo600"] Dont naručiti Starterkit Xilinx više od

Naručite ga s digilent h ** p: / / www.digilentinc.com/
Oni to čine za Xilinx anyway.

Odaberite Proizvodi -> S3Board, i kliknite na dodaj u grafikon.
Tada dobivate mogućnost nadograditi S3-200 do S3-400 ili S3-1000 za $ 20 ili $ 50 više.

Volio sam imao priliku da se, kada sam naručio moje S3 sa Xilinx.

/ Bingo [/ quote]
Odbora od digilent troškove više od Xilinx's.Koja je prednost?

Moj prijatelj u Njemačkoj naredili da za mene i odvede ga kada je došao u Tursku.

Ne postoji problem u njemačkom običaj i ne plaća porez samo pošiljku pristojbe.

No, na početku, i primijenjena na turski predstavnik Xilinx, Empa AS,
da mi je rekao da ako redoslijed nešto što trošak više od
$ 100,
zaglavi se u običaj.Oni su rekli da bi mogao donijeti za mene ali ja moram platiti 50% više.
Isto tako oni ne drže setove u stock.told mi je da oni mogu dovesti ga mewhen oni imaju velike bugget export.We će vas obavijestiti kada smo dobili veliku cilju a to je 2 ili 3 mjeseca ago.nothing sam čuo od distrubitor.

Pa, ja im se kao dobro.Čini se da nisu interrested u bavljenju programere.Rečeno mi je iste stvari o običaj.
Ali, to ne izgleda istinito za mene - moj prijatelj naručio SDK iz compulab direktno za više od 1500 USD, ali nije problem ni cijena arised spominje SDK na kutiji.
JA dont 'vjerovati da empa osoblja.

pa idi na i poretka.FPGA i CPLD komplet košta oko 187 dolara.Stopa za
američki dolar je prikladna u ovom trenutku.

check Arrow
http://www.arrow-tr.com

oni su za distrubitor @ ltera i čempresa.Mi kupili neki IC, oni dont ponašaju poput empa.Dodaj 25-30 dolara na cijene koje ste vidjeli na web stranice tvrtke za setove ili zajednice koje su oko 200
US dolar.

Ako narudžba isporučena su vam u roku od 15 dana u najgorem conditions.Because oni drže zalihe u Italiji, i ako oni cilju izvoza iz Italije.

Oni također služe za ICS u malim quanties.for intances, Kad ćemo kupio samo 5 pic18f452.

Nisam siguran, možete ih naći u trgovinama elektronike u Karakoy ili kadikoy.Iako ste ga otkrili, postoji Cijene za posebne IC su vrlo skupo u odnosu na cijene distributera.

Bio sam bave Strelica za AVR microcontrollers.Jednom sam naručio komplet i 5 atmega128.Onda JA je potrebno nekoliko uzoraka AVR drugi, ali oni su odbili slanje uzoraka.

Što se tiče Karakoy, posljednji put sam našla 12 nsec Šram 128 KByte za 3,5 USD.Pa, nije bilo tako skupo.Ali kao u pravilu ste desno - oni prodaju
IC's posebne cijene za više od dostupnih inozemstvu.

Ja sam samo pozvao nekoliko njih - oni nemaju nikakvu Xilinx čipovima.

Jeste li ikad pokušati naručiti nešto iz futurlec.com ili druge internet baza tvrtki?

Ste izgubili izbora za razumne cijene, ali shiping cost je strašno.Također? Bojim turski običaj

Znam futurlec.com ali nikada pokušao naručiti tamo.

Naručite komplet zadnja Fridfay i upitao za narudžbu detalja.
Mislim da turski običaji nije problem ako se redoslijed kod i poštanske kompanije detalje, pa tako možete voziti kroz proces poštanska tvrtki i zamolite ga za pomoć.

Kao posljednji izbor, moj prijatelj ima uvoz / izvoz i razvoj kompanije - i ja mogu upitati ga napraviti narudžbu.

Jeste li loših iskustva sa custom prije?

Napokon je dobio Internet.Razlog za ovaj post si obavijestiti turski momci koji običaja prestaje sve za naplatu poreza prelazi 100 dolara ili eura cijenu.
Ali, to nije problem kao post uvoz izvoz kompanije nude usluge - oni će uplatiti u korist vama i dodaj carinske pristojbe i servis - ali moraš im dati nekoliko dokumenata.
Nisam susret običaja kao poretka nije prelaziti 100 dolara.

Nadam se ove informacije će vam pomoći.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back