Xilinx PowerPC i Altera ARM9

B

bjzhangwn

Guest
sad sam pokopan u embeded sistema u FPGA, te evaluacija odbora sa Xilinx i Altera je vrlo skupo, mogu podijeliti neke svoje shematski i želim imati odbor procjenu ispunjavanja mimo moje samouprave.

Koje su vaše potrebe?

Možete staviti puno stvari u nisko trošak zajednice raspolaganju od nekoliko proizvođača.Xilinx / Digilent Spartan-3 ploča je samo 99 $ US.

Evo dobar popis:
http://www.fpga-faq.org/FPGA_Boards.shtml

sad, ja nemam pojma što FPGA bi trebao odabrati, mijenjati ili xilinx.I želite PCI-E u FPGA i embeded sustav, neke mogu dati neki savjet, oko cijene i performansi!

Ako želite imati vlastitu procjenu odbor je sasvim jednostavan .. Odaberite uređaj, a zatim dizajn pristranosti strujni krugovi, oscilator i tada se sve izlaz na konektorima.To je sve.
U datashčet uređaja možete pronaći na prijedlog magnetiziranje i neke IC koristiti za napajanje.
Mislim da možete koristiti vrednovanja licence za razvoj alata za ispitivanje ugrađenih procesora i drugih mekih IP.

Nadam se ovo može pomoći.Added after 1 minute:Ako želite imati vlastitu procjenu odbor je sasvim jednostavan .. Odaberite uređaj, a zatim dizajn pristranosti strujni krugovi, oscilator i tada se sve izlaz na konektorima.To je sve.
U datashčet uređaja možete pronaći na prijedlog magnetiziranje i neke IC koristiti za napajanje.
Mislim da možete koristiti vrednovanja licence za razvoj alata za ispitivanje ugrađenih procesora i drugih mekih IP.

Nadam se ovo može pomoći.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back