Xilinx CPLD

E

emanuelcsm

Guest
Hi All,Ja sam počela raditi s CPLD tecnologie, moram nastaviti veliki digitalni sklop, tako da mislim da koriste CPLD (obitelj XC9500CL)

Ali ja ne znam kako da to program, gdje mogu skinuti knjigu ili tutorial?

Hvala.

Bok,
Možete preuzeti besplatan program sa Xilinx,

http://www.xilinx.com/products/design_resources/design_tool/index.htm

Preuzmite paket ISE web (prilično velik, oko 200 Meg) i instalirati ga na vas PC.

Ako želite, možete koristiti shematski unos raditi svoj prvi dizajn, tu je dobar uvod uključen u paket.Ali kasnije, vi svibanj koristiti HDL jezika poput VHDL ili Verilog umjesto toga, ali za start pomoću PLDs, samo probati neki od njihovih demo programa i ići dalje nakon toga.

Možete naći puno goo resursima na web-ako ne tražiti ga.

Srdačan pozdrav,
/ Farhad

Bok,

Imati pogledati na stranici XC9500 doma na Xilinx's site:

h ** p: / / www.xilinx.com/xlnx/xil_prodcat_product.jsp?title=xc9500_page

Oni pružaju besplatan programski alati za dizajn poput cicuit ISE webpack:

h ** p: / / www.xilinx.com/xlnx/xebiz/designResources/ip_product_details.jsp?key=DS-ISE-WEBPACK

Za progamming uređaj, morat ćete serijski prilagodnik za JTAG poput ovoga:
h ** p: / / www.xilinx.com/xlnx/xebiz/designResources/ip_product_details.jsp?key=HW-PC4&iLanguageID=1

ili kao što je ovaj:
h ** p: / / toolbox.xilinx.com/docsan/2_1i/data/common/jtg/fig26.htmZamijenite * t po

Hi farhada,

Wath hardvera Trebam to čitanje taj uređaj?Trebam to kupiti ili imate shema za to?

Emanuel

Hvala.

Hi Emanuel,
Kako bi se program CPLD, morate imati JTAG programer, možete pronaći shematski to na Xilinx web stranici ili na mnogim drugim mjestima.

Onda, samo ga spojite na svoj računala parallell luka i ti si gotovs to ići.

JA će preporučiti te preuzimanje datoteka softver prvo, igra s njim na neko vrijeme, vidi koliko logike imate i kako je velika sprava što je potrebno, brzo napomenu o xilin proizvodima.9.500 servies su 5Volt, 95XL00 seriers su 3,3 i 95XV00 serije su 2.5volt.Zadnja slova na ime pokazuje koliko bistabile ste, na primjer XC9536 ima 36 Flip fliops (macrocells) i XC95144 ima 144 flipflops.

pustiti mene znati ukoliko nađi can''t JTAG kabel shematski, i ja šaljem vam jednu,

BR,
/ Farhad

Bolje bi taj razvoj kit sa Xilinx:
http://www.xilinx.com/xlnx/xil_prodcat_product.jsp?title=design_kit

To je prilično jeftin (49,99 dolara) i posjeduje sve alate, Docs, kabeli i dev.ploča za lako početi sa CPLD dizajn.To će vam uštedjeti puno vremena.

Hi Farhad.

JA nađi prema JTAG shematski, ali Im 'mišljenje to kupiti u kompletu, to nije vrlo skupo.

Hvala za pomoć ....

Imam anoder pitanje, a sada o brzo pASCI1 logika, zar ne sad ono što mogu učiniti da to čitati?Trebam napraviti reverse engineering, ali na brodu imaju pASCIC1 uređaja, i trebam pročitati ga za napraviti taj.

Hvala ...

Bok,
To je cijela druga priča,

obrnuti inženjering programibilni uređaj je blizu nemoguće, osim ako imate mnogo vrlo Sofisticated oprema za ispitivanje, uređaj nema je skup sigurnosnih malo 100s i drugih pitanja.

Nažalost, nisam prava osoba za pomoć u tome, možda netko može pomoći s njim.

BR,
/ Farhad

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back