XC9572 programiranje kabel

H

harii74

Guest
Bok,
Imam XC9572 trener kit sa JTAG paralelno programiranje, ja sam u mogućnosti to uspješno program PC84AEM0037 uređaja XC9572-15C.Sada sam kupio novi jer sam XC9572 PC84 AMM0701 15C tipa, ali nisam mogao plan device.But ja u mogućnosti to izbrisati uređaj, bjanko ček, te ID Pročitajte.Kad sam ga programa, PC jednostavno objesiti.
Softver i koristi je utjecaj.
Please help me u tom pogledu.Hariharan.K

Ako možete ID uređaja i obavljanje bjanko ček, onda to zvuči kao vaš JED varalica je korumpiran.Ako IMPACT softver ne pronađe odgovarajući kraj JED datoteku, ona može pobjeći staze.Također, to je dosjetka utjecaja softver koji mora imati pisati pristup to savijač taj sadržati JED datoteku.Ako se ne možete pisati na tu mapu, onda ćete imati problema.

Uzmi znati dobar JED datoteku, kopirajte u mapu s lokalnom pisati dozvole i dati mu drugi ići.Ako to još uvijek visi, raskinuti utjecaj, moć ciklus odbora, ponovno pokretanje UTJECAJ i obaviti provjeru.Možda se programiranje završi, ali ne vrate.Ako provjeriti ne uspije, pokušajte bjanko ček da vidi ako programiranje ikad pokrenut.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back