WIPL-D

C

Clara_Rios

Guest
Se bilo tko raditi s WIPL-D?Ja sam bio težak to simulirati jedan monofilar helix i htio bih znati ako WIPL-D daje nikakve informacije o osni ratio.Ako je tako, gdje sam pretraživati?
Hvala vam unaprijed.

Clara

JA
nije korišten, ali
Mislim da će biti vezane za patternview nešto slično .......

Hi balaguru thavamani,
hvala ti za odgovor, što sam obličje za neki je način dobivanja informacija o polarizacija i Imam nijedan ideja kako za napraviti Internet.U stvari, ja nemam pojma, ako polarizacija je na raspolaganju u bilo koje softverske simulacije.
Puno ti hvala.

Clara

hi Clara,

ja dont znati o drugim simulatorima ali u IE3D postoji opcija za gledanje LHCP i RHCP.we mogu vidjeti i učestalost Axialratio vs.

biti dovoljno iskren nema puno objašnjenje u WIPL-D priručnik koji
bih išao kroz za 2weeks.I je potpuno frustated s tim s / w

Hi balaguru thavamani,
hvala ti opet.Još jedna stvar, ti se činiti da znam o WIPL-D, da li mi preporučiti to?al barem za neke programe?Mislim da je možda dobro za neke specifične uporabe.Stvar je u tome što sam dati neki konačni izvještaj o ovom softveru i mogu reći mnogo nedostataka, ali samo nekoliko prednosti ...
Hvala.

Clara

hi Clara,

ja navika bcoz preporučiti svojim ne korisnik prijazan u odnosu na druge, kao što IE3D.
Da biste saznali WIPL D sama teško onda kako smo mogli implementirati?
Ne postoji objašnjenje korak po korak (postupak) u priručniku i samo nekoliko primjera previše .......
Osobno misli da ga je lako naučiti IE3D u odnosu na WIPL-D.

Bolje možete isprobati i neke druge.

Postoje razne načine za istraživanje polarizacija od antene.HFSS ima značajke potražite na antenu odgovor određeni polarizations vs.The resident naknadna obrada je prilično dobra.

Jeste li smatrati stvarnim mjerenjima?Opet postoje različite tehnike.
okomito, vodoravno, a linearno rotirajuće parcelirano Vam dati dobru sliku od antene
i polarizacija značajke.

JA nađi prema ovaj referentni posebno korisna:

Polarizacija u Elektromagnetski sustavi (Artech House Library Radar)

Polarizacija u Elektromagnetski sustavi (Artech House Library Radar) by Warren L. Stutzman (Hardcover - 1. prosinac 1992)Amazon ima na lageru za $ 85

Bok
Želim se ispričati jedan thing.I imati koristi wipl-d i ie3d both.I simulirani neke od dizajna u novinama i jednu stvar sam primijetio je da IE3D ne daje točne rezultate kada je riječ o finite thickness patches.When to dolazi do bezmjeran tanke zakrpe priča je druga rata round.I dont imati bilo koji objašnjenje guessing i moj je baziran na simulirani rezultati i rezultati članaka.
Ako itko može reći da li se točni rezultati za konačnih guste zakrpe u IE3D bih appreciate.I su koristeći "rasti metala na debljinu sloja" za izradu metalnih debljine u IE3D.

Hi, premag:

IE3D's finite thickness modeliranje je zapravo vrlo precizne.To je potvrđeno od strane dizajnera u opsežnom Triquint, Freescale, Intel, Broadcom i svijetao, itd.

Ako ne dobijete dobre rezultate, molimo Vas da ne dobijete dobre rezultate, molimo vas pošaljite mene slika i ja ću vam pomoći.Pozdravi,

Hi jian,
Je li moj pristup razvijanju metalni sloj je ispravan?
Ja sam koristeći metalni sloj''rasti ... "opcija koja dolazi u sloj prozor kad klikne na bilo koje pravo polygon.Type metal je osnovni parametar definiran u dijaloškom okviru.
Također jedno ograničenje sa mojim IE3D verzija je da ne može simulirati konačnih dielectrics.But ja dont misliti da uzrokuje mnogo anyways moja greška, jer podloga je zrak.
Ja ću se datoteka se provjerava vas uskoro.
Hvala

Hi jian
To je datoteka koju geo simulirani.
Žao nam je, ali morate prijaviti da biste vidjeli u ovom prilogu

Hi, premag:

Vaš IE3D debljine model nije bio izgrađen ispravno.Ako se gleda kao beskrajno tanka, konačnih GND je na z = 0 i patch je na z = 6.7.Možete izgraditi vaš sonda od z = 0 i z = 6.7.Međutim, kada je izgradnja finite thickness model, vaš gnd je z = 0 i z = 2 i vaše patch je od 4,7 do z = z = 6.7.Morate izgraditi sonda od 2 do z = z = 4.7.Sondu u svoj model je od 0 do z = z = 6,7 i svibanj ne yield točne rezultate.

I corrected vaš model kao u prilogu (* _r3.geo).Antenu, ali ima odlične rezonancije na 0,88 GHz, što vjerujem da je ono što pokušavate postići.U vrlo uski bandwith obzirom na kružna polarizacija sheme.

Bilo kakvo pitanje, molim javite mi.

Pozdravi,

Hi Jian,
To sigurno daje bolji rezultat, ali sada također nije točan enough.I am pridaje papir koji pokazuje ovo design.It kaže da antena resonates na 911MHz.
Ali, ti ukazao na kiks koji mi je puno doing.Thanks za to inače ne bih bio proizveden sondu od 0 do 6.7mm.

Natrag na jednom kvadratnom
Našao sam način da vidite axial omjer u wipl-d.Please komentar da li sam napisati ili krivo.
Idite na izlaz i vidjeti zračenja pattern.There na desnoj strani zaslona imate opciju za (e) mjere koje se eccentricity.Now imate ideju da je nastranost given by √ (1 (a) ˛ / (b ) ˛).dok je osovinski ratio (A / B).
Sada A /
B 3 dB da je (a / b) da se maksimalno 1,995 pa vidi frekvencijski opseg davanja eb / w 1 i 2, koji je vaš axial omjer bandwith.Added nakon 14 minuta:Došlo je pogrešku:
Mislim da je omjer axial 20log (Emax | Emin)
A time i opseg ellipticity izgledao bi trebao biti između 1 do 1,732.

Također sam pronašao način da izgledaju za axial omjer u IE3D.It je ljepušan ravan forward.You samo pazite da vas dok simulacijom provjeriti potvrdni okvir pokraj pattern.It zračenje će vas pitati za upute duž koje želite izmjeriti zračenja pattern.Select potrebne directions.Now nakon simulacije će generirati. PV file.Right kliknite i dobit ćete različite opcije kao što su omjer axial, RHCP, radiation pattern itd..

Premagg,

Možete li dati više informacija o vašem modelu s beskonačnim terenu u WIPL-D kažu da je netočan?Koliko je odstupanje?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back