Vrijeme odziva sustava upravljanja!

J

Jerry_June

Guest
U vrijeme odgovora, kako znamo validirty u second-order step-odgovor aproksimacija vrijedi ili ne vrijedi?i y?
n kako možemo znati ako je napisati u obliku prijenosne funkcije, n vremensko područje obliku?ugoditi pomoć mene, hvala!

bok
molimo pročitajte u knjizi oFeedback Control Systemsčetvrtom izdanjuCharles L. PhillipsRoyce D. Harbor

ISBN 0-13-016124-1

Jerry_June wrote:n kako možemo znati ako je napisati u obliku prijenosne funkcije, n vremensko područje obliku?
ugoditi pomoć mene, hvala!

Im žalostan ...R mi soppused znati valjanost vrijeme reakcije sustava, bez bilo kakve druge informacije o njemu?I dont think so!

se u drugoj u sustav kako bi se vrijeme porasta, jesen vrijeme i faktor prigušivanja je iinvlolved
tako da se razlikuje od prvog reda.

da, to pravo, u first-order to diffirrent iz drugog reda.ali ja upravo ono kako možemo znati kada je aproksimacija prijenosne funkcije?

Mislim da je najpraktičniji stvar za učiniti je usporediti korak odgovor na stvarni sustav za teorijski odgovor od predloženih prijenosne funkcije.Ili proizlaze slutiti zemljište stvarnog sustava i usporediti ga teorijski predvidjeti zaplet, itd.

Bok.Kada je funkcija u frekvencijskoj domeni obično se izražava: N (e) / D (e) gdje je N (a) i D (e) su u obliku polinoma.

Pitanje o aproximation nije jasno.Svi sustavi su modelirana kao aproximation.To je moguće izazvati postoji neki dominantni polovi u prijenosne funkcije.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back