Vrijeme harmonijskim elektromagnetskim poljima

A

abhi_kolkata

Guest
hi,

Da li itko ima kopiju VRIJEME HARMONIJSKO ELEKTROMAGNETSKIM polja RFHARRINGTON?Da li je knjiga dostupna na ovom forumu? / Ce u plz podijeliti soft copy / preuzimanje link knjizi.

s obzirom

abhijit

Ljudi - To je knjiga autorskim pravima.Autor je bio moj savjetnik disertacija.On je 80 godina i sada živi od sebe (njegova supruga je umrla prije nekoliko godina) u Tucson Arizona.JA je dao moj Maxwell prezentaciju postoji par mjeseci i nakon toga smo otišli van i uživali neke sladoled zajedno_On je vlasništvo tvrdo vrijeme uzimajući okolo zbog artheritis.On je vrlo divnom osobom, za koju je život počinje da se teško.I vi ste krade od njega.

Možete ići na Amazon.com i kupiti legalne kopije knjiga za nešto više od US $ 60.Ako je ovo nešto što jednostavno ne mogu priuštiti, molimo Vas da uživate ilegalan kopirati referenced gore.Ako je to nešto što si možete priuštiti, molimo kupiti legalne kopije.Ako si možete priuštiti novu kopiju (nešto manje od US $ 100), barem mali dio kupoprodajne cijene će ići na autora, i on sigurno zaslužuje svaki mali iznos bi mogao dobiti za ovaj vrlo važan posao.Ako imate mogućnost, budite iskreni.Vaši prijatelji će primijetiti i da ćete imati koristi direktno.

Slažem se s rautio.Ako si možete priuštiti, molimo Vas da ga kupite.Ne zaboravite, jedan dan naše radove svibanj biti tretirane na isti način.Ali ako stvarno ne možete priuštiti, vjerujem da nema puno štete u korištenju ilegalan kopirati.Barem bi to moj osjećaj, ako netko koristiti rezultate mog rada.

dobiješ nekih, vi izgubiti neke ...
svatko treba poštivati druga prava.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back