VNA mjerenje

C

chunlee

Guest
Bok,

Želim mjeriti s-parametar common-vrata LNA koristeći VNA.ulaz u luku je izvor i MOSFET izlaz je na odliv MOSFET.

moje pitanje je: mogu mjeriti s-parametar LNA izravno, bez velikih Cin povezivanja između ulaznih luka LNA i VNA?VNA će privući istosmjerne struje iz LNA ili ne?

hvala .....

Zdravo!

Ako imate DC offseta na signale ćete morati koristiti DC bloker (kondenzator) između spoja i vaše VNA.Bias tees savršeno su za to (ako oni uključuju kondenzator), ali, naravno, možete koristiti odgovarajući kondenzator, previše.

Inače 50 Ohm u VNA će kratki DC offseta na tlo.CU

hvala, jama.

Može u pls objasniti DC ofset znači?JA dont 'obaviti bilo koji RF mjerenja prije, tako da imam puno pitanja o RF mjerenja.

hvala opet.

Ono što je značilo da ako imate prisutan istosmjerni napon na I / O ports, koji sigurno ne za DC operativne točke tranzistora.

Gledajući moju VNA luka, on kaže da se tolerira -40V DC napona, pa kondenzator mora biti već unutar VNA.Što je vaš?

chunlee wrote:

Može u pls objasniti DC ofset znači?
JA dont 'obaviti bilo koji RF mjerenja prije, tako da imam puno pitanja o RF mjerenja.

Hi jamu i rfmw,

Quote:

E8362B analizator ima dva 50 Ohm, 3.5 mm (m) test lukama.

chunlee wrote:

E8362B analizator ima dva 50 Ohm, 3.5 mm (m) test lukama.

Dragi Chun Lee,
VNA operator je na raspolaganju za upotrebu?
Ne znam da novi Agilent VNA, ali povijesno Agilent VNA (npr. 8510) DC je izoliran i pristranosti T dva su zatvoreni u traverza test set.

Ako ste u nedoumici, na kraju prije nego kupiti skup T pristranosti, pogled na DC otpor luka.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back