VLSI prilike u Hyderabadu

T

Tan

Guest
Pozdrav prijatelji, ja sam učinio moj PG diplomu u digitalnom dizajnu sustava iz Pune University.I dodao svoj životopis u naukri.com i monsterindia ... nisam dobio nikakav odgovor tako far.Could netko ugoditi pustiti mene znati ako postoje bilo mogućnosti u Hyderabadu u ovoj domeni? Zahvaljujući Tan

postoji oko 25 tvrtki rade VLSI, u može posjetiti ga u park osobi sve najbolje

Bok priya, Hvala za vaše reply.Can li mi dati ime tvrtki koje rade u Hyderabadu, i ako je moguće možete pružiti referencu. čeka odgovor. hvala još jednom Tan

Vi Din 'dobio posao preko kampusu? Ovaj put PU imali dobre plasmane. Uglavnom, sada je stvarno teško dobiti posao, coz da certifikat jedva dodaje da svoj employablity faktor. Pokušajte za neke svježije otvaranja držati ček freshers radnih mjesta za Indija / hyd. Sretno!

Vi Din 'dobio posao preko kampusu? Ovaj put PU imali dobre plasmane. Uglavnom, sada je stvarno teško dobiti posao, coz da certifikat jedva dodaje da svoj employablity faktor. Pokušajte za neke svježije otvaranja držati ček freshers radnih mjesta za Indija / hyd. Sretno! Pozdrav, Nisam dobili vaše točke .. Može li biti jasnije molim te ...

ima oko 25 tvrtki rade VLSI, u može posjetiti ga u park osobi sve najbolje
hai može u pls ttel mi HW 2 vidi naše postove u forumu

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back