Vivaldi / građevina eksponencijalna koničan slot

A

Azulykit

Guest
Vidio sam Vivaldi antena izgrađene koristeći različite strukture.

1) utor zacijepiti list, ponekad podržan s lista dielektrična stvaranju coplanar strukture.

2) Zrcaljena dirigenata na suprotnim stranama od dielektrične sheet (vjerujem da je ovo nazivaju "suprotnopolna").Ako je dielektrična list je transparentan i eksponencijalna utor bi lako da se vidi izmedju dvije oštrice.

3) A stripline kao struktura s identičnim utori na obje strane i internog feed (stripline).

Da li tko od vas ima iskustva sa relativnom zaslugama svaki stil?Dizajn ciljevi su smanjenje troškova i veličine, a zadržati dobre performanse (npr. Ne zašarafiti antenu previše loše!).
Imam potrebu za trenutnim Vivaldi antena operativnog oko S-band anticipirati, ali uzimajući u jedan X-band u ne previše daleka budućnost.Ja sam obličje za skromni dobitak, u 8 do 12 dBi dometu.I izgradili Ku band Vivaldi array davno, na temelju (3) i to je radio prilično dobro u 4x 8 array konfiguraciji.

Bok

Zanima
me vaš dizajn Ku-Band Vivaldi Array, da li vi imati bilo kakve literature na to?

Sam -

To je učinjeno za dizajn Kubični odbrane Aplikacije oko 15 godina.Moglo bi im se o detaljima u dizajnu.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back