VISOKONAPONSKI PROCES

T

twolevel2002

Guest
Poštovani:

Ja sam koristeći visokog napona modela procesa za napraviti neki dizajn.

Imam problem kao ispod:
Zbog visokog napona proces ne može voziti puno struje, MOSFET samo samo ima 100 ~ 200 nA ali je još uvijek u području zasićenja.

Ali netko zna što je praktično mjerenje?
Je li moguće imati samo 100 ~ 200 nA i ispravno raditi u stvarnom IC?
Ako ne, koliko je trenutni primjereno i razumno?
Moj je proces UMC 0.6u 18V.

TKS

To zvuči previše slab - Mislim da je tvoj tranzistor veličine u redu.Prvo, 0.6um ne može držati do 18V, to bi trebao biti 2-4um što znači da bi trebao biti pomoću veličine bliže 20 / 2 nego 6/0.6.Jesu li ti mosfets DMOS ili standardne CMOS?

Možete li mi PM - Zainteresiran sam u tom procesu, želio bih pogledati.Ja mogu pomoći debug MOSFET svoje brige kao povratak naklonost.

yes, it's right.
Iako je ovo 0.6um procesa, visoki napon uređaj mora imati 3um dužine najmanje.
No, postupak je povjerljive datoteke, ne mogu ga podijeliti s vama, žao.
JA pravedan ištanje to znati ako trenutni simulacija u području zasićenja je 100-200nA, koliko struje će biti pravi trenutno?

Mislim da je 100-200nA je premalen, a ova vrijednost će biti puno razlike u različitim PVT kutu, tako da je teško designcircuit.

Jeste li sigurni da su vaše HV modeli točni u tom području ...Predlažemo da provjerite sa UMC.

Wah!samo 200nA, tako mali,
možda Mislim da je propuštanje struje u HV procesu.
Can you double check it?

Ja sam radila na visoki napon 20V nmos tranzistor (ne UMC) te Idsat je oko UA.Što vidite mora biti Idss (ispod praga propuštanja struje-iako je visok) ili slaba inverzija struje.
Zapamtite Vt ovog uređaja će biti oko 1.0V ili više.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back